Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκερτιάνα Ντύλε

Ιταλική γλώσσα και φιλολογία
Ηλιούπολη, Αθήνα
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ιταλική γλώσσα και φιλολογία 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Αριστούχος πτυχιούχος της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στις Ελληνοϊταλικες σπουδές: Ιστορία, Λογοτεχνία, Κλασική Παράδοση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικής γλώσσας. Εμπειρία στη διδασκαλία (Φροντιστήρια και ιδιαίτερα)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για εμένα η ιταλική γλώσσα δεν είναι απλώς μια διαφορετική γλώσσα. Περιλαμβάνει έναν ολόκληρο κόσμο, γεμάτο αρώματα και μυρωδιές που πλημμυρίζουν τις αισθήσεις όποιου ασχοληθεί με τα Ιταλικά. Είναι η κουλτούρα τους και ο πλούσιος πολιτισμός τους. Είναι η γαστρονομία τους και ο περίφημος καφές τους. Είναι ο κινηματογράφος τους και ο νεορεαλισμός του Vittorio De Sica και του Federico Fellini. Είναι η απαράμιλλη αισθητική που συναντάται στην αρχιτεκτονική και τη γλυπτική, σε κάθε γωνιά της Ιταλίας, εκεί που η κάθε λεπτομέρεια έχει ξεχωριστή σημασία. Είναι η ιστορία τους, η μουσική τους, η αρχιτεκτονική τους, η γλυπτική τους. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που αγαπώ την ιταλική γλώσσα και στόχος μου είναι να την αγαπήσουν και οι μαθητές μου, με σκοπό να γίνονται πάντα καλύτεροι.

Επαγγελματική Εμπειρία

Καθηγήτρια στις Σχολές Καπάτου και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Stars.

Καθηγήτρια ιδιαίτερων μαθημάτων τα τελευταία πέντε χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από πολύ μικρή ηλικία η ιταλική γλώσσα ήταν σαν τραγούδι στα αυτιά μου. Κάθε φορά που άκουγα κάποιον να μιλάει ιταλικά, σκεφτόμουν ότι θέλω να μάθω αυτή τη γλώσσα. Έτσι, ξεκίνησα να μαθαίνω τα ιταλικά, τα οποία και ερωτεύτηκα τόσο πολύ που έβαλα καινούργιο στόχο. Ο καινούργιος στόχος ήταν να σπουδάσω ιταλική φιλολογία και να τα διδάξω, ώστε να δώσω την ευκαιρία και σε άλλα άτομα να τα αγαπήσουν όπως και εγώ.

Η διδασκαλία για μένα δεν είναι απλά μια δουλειά, είναι μια ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση που γίνεται με μεράκι και αγάπη.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές