Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ηλιόπουλος Μάξιμος

έως 30 ετών
Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών, Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών, Τμήμα Φιλοσοφίας.
Πτυχίο - Φιλόλογος
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Άν θέλεις να εκπληρώσεις το στόχο σου μέσα από μια διαδικασία ευχάριστη και παραγωγική, τότε επικοινώνησε μαζί μου μέσα από το idiaitera για να μπορέσουμε μαζί να συνεργαστούμε για τη βελτίωση σου στα φιλολογικά μαθήματα που επιθυμείς. Εάν είσαι φοιτητής και χρειάζεσαι βοήθεια με τα μαθήματα και τις εργασίες σου, μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από συνεχή επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Τέλος, αν απλά θέλεις να βελτιώσεις τα ελληνικά σου και σου αρέσει να μαθαίνεις, θα χαρώ να είμαι δίπλα σου σε αυτό το ευχάριστο ταξίδι γνώσης! 

Ηλιόπουλος Μάξιμος, Φιλόλογος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η λεπτομερής οργάνωση προς την εκπλήρωση του σκοπού κάθε μαθητή και η προσαρμογή στις απαιτήσεις του κάθε ατόμου ξεχωριστά αποτελούν τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να με επιλέξει για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έπειτα, η συνεχής υποστήριξη σε κάθε στάδιο προετοιμασίας του μαθητή με ουσιαστική ανατροφοδότηση, βοηθούν στη δημιουργία σταθερών βάσεων για την καλύτερη συνεργασία προς την επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου - Προετοιμασία Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών σπουδών. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το κίνητρο ενός μαθητή για γνώση, οι προσωπικές του φιλοδοξίες και η επιθυμία του για την επιτυχία χρειάζονται σωστό πλάνο και προγραμματισμό για να πραγματοποιηθούν. Ένας καθηγητής οφείλει να είναι σύμβουλος και καθοδηγητής στην όλη αυτή διαδικασία. Οφείλει να παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στον μαθητή ώστε να αισθανθεί σιγουριά και βεβαιότητα στο ταξίδι του αυτό. Η ενίσχυση αυτή στον δύσκολο αγώνα του είναι εκείνο που κάνει την διδασκαλία για εμένα στόχο και επένδυση. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Δεν μαθαίνουν, ούτε προσεγγίζουν το σχολείο και τις μαθησιακές τους υποχρεώσεις με τον ίδιο τρόπο. Ο μαθητής έχει ανάγκη να τον ακούσουν, να γνωστοποιήσει έστω και ασυνείδητα το τι θέλει ο ίδιος, τι ανάγκες έχει, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Ως καθηγητές από την μεριά μας, αλληλεπιδρούμε, επικοινωνούμε, κάνουμε διάλογο, παρέχουμε πλάνο και οδηγίες αναφορικά με το προφίλ και το μαθησιακό περιβάλλον των εκπαιδευόμενων. Η μάθηση ως εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία έχει ανάγκη από συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση, κανένας μαθητής δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την συνεργασία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές