Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυριακού Ελένη

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Δίγλωσση (Αγγλικά/Γαλλικα) πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πορτογαλία και Καναδά αναλαμβάνει παιδιά και ενήλικες σε όλα τα επίπεδα. 

Αναλαμβάνω την ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων για όλα τα επίπεδα. Για τα Αγγλικά: Cambridge, Michigan (ECPE, ECCE), IELTS, TOEIC, CITY & GUILDS, ESB, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) και για τα Γαλλικά: DALF, DELF, SORBONNE, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ).

Όλα τα παραπάνω διπλώματα γλωσσομάθειας είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος και μοριοδοτούνται από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Σημείωση: Η τιμή είναι ενδεικτική και εξαρτάται από το επίπεδο του μαθητή και τον αριθμό των ωρών ανά εβδομάδα.

Διαθέσιμα online μαθήματα με πακέτο μαθημάτων με 5% έκπτωση. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω 15ετή εμπειρία και ιδιαίτερη αγάπη για τη διδασκαλία, την οποία και μεταδίδω. Η εμπείρια μου και η εις βάθος γνώση του αντικειμένου βοηθάει τους μαθητές μου να αποκτήσουν κι εκείνοι το know-how cognitive skill του τρόπου μελέτης και μάθησης της ξένης γλώσσας. Έχω εμπειρία διδασκαλίας με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, μαθητές στο φάσμα του αυτισμού και μαθητές μέλη της LGBTQI+ κοινότητας.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς σε Ευρώπη και Καναδά με σκοπό την προετοιμασία μαθητών για τις σχολικές εξετάσεις και τις εξετάσεις εισαγωγής σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (SAT, SSAT & IB, EGCE, GCSE, A-Levels).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι δεύτερη φύση και από πολύ μικρή ηλικία προσανατολίστηκα προς αυτήν. Θεωρώ ότι μέσα από τη διδασκαλία ανακαλύπτω ξανά τη γλώσσα και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Νιώθω ότι όπως μαθαίνουν οι μαθητές μου μαθαίνω κι εγώ μέσα από αυτούς. Κάθε τους επιτυχία αλλά και κάθε τους δυσκολία είναι και δική μου. Μετά απο 15 συναπτά έτη διδασκαλίας διατηρώ ακόμα επαφές με τους μαθητές μου και τις οικογένειες τους και χαίρομαι όταν μαθαίνω όχι μόνο την ακαδημαϊκή τους πρόοδο αλλά και την προσωπική τους εξέλιξη ως όλοκληρωμένες προσωπικότητες.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα το οποίο είναι δωρεάν και μάθημα γνωριμίας γίνεται ένα μικρό τεστ δεξιοτήτων ωστέ να διαπιστωθεί το επίπεδο του μαθητή και να βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης μεθόδου εκμάθησης. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές