Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαχαριουδάκης Μάνος

Χημικός Μηχανικός
Ιλιού (Νέων Λιοσίων)
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Υπολογιστική Μηχανική 0
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Χημικός Μηχανικός 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συνεχίζω ως φοιτητής στο μεταπτυχιακό της Υπολογιστικής Μηχανικής του ΕΜΠ. Παραδίδω θερινά μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής για προετοιμασία Πανελληνίων καθώς και μαθήματα πληροφορικής και αριθμητικών μεθόδων σε φοιτητές πολυτεχνικών σχολών και άλλων ιδρυμάτων που έχουν μαθήματα προγραμματισμού στο πρόγραμμα σπουδών τους. 

Όσον αφορά τους φοιτητές απευθύνομαι σε άτομα που προσπαθούν να περάσουν κάποιο μάθημα, σχετικό με προγραμματισμό σε γλώσσες matlab/python/fortran και να αναπτύξουν τις προγραμματιστικές τους δεξιότητες καθώς η γνώση προγραμματισμού και υπολογιστικών μεθόδων αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για οποινδήποτε φοιτητή θέλει να εξελιχθεί σε αποδοτικό μηχανικό.

Επίσης, αναλαμβάνω την εκπόνηση εργασιών προπτυχιακού επιπέδου, σχετικών με μαθήματα Χημείας, Θερμοδυναμικής, Χημικών Διεργασιών, Προγραμματισμού (Αριθμητικών Μεθόδων) αλλά και με μαθήματα των Οικονομικών σχολών (Στατιστική/ Πιθανότητες).
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με τους μαθητές μου στα πλαίσια των ιδιαίτερων μαθημάτων δεν μένουμε στην κάλυψη της ύλης για την επίτευξη ενός επιθυμητού βαθμού αλλά επιπλέον αναπτύσσουμε έναν αναλυτικό τρόπο σκέψης που βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα θετικά μαθήματα και ακολουθεί τον μαθητή στο σύνολο της σχολικής και ακαδημαϊκής του πορείας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 4 χρόνια εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα για τις τάξεις του Γυμνασίου και Λύκειου. Επίσης έχω 3 χρόνια εμπειρία σε προετοιμασία μαθητών για Πανελλαδικές εξετάσεις στα Μαθηματικά και την Φυσική. Τέλος, έχω 1 χρόνο εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.

Όσον αφορά τα πανεπιστημιακά μαθήματα, διδάσκω τα τελευταία 2 χρόνια μαθήματα που είναι σχετικά με το αντικείμενο της Χημικής Μηχανικής και του Προγραμματισμού.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές