Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαθανασίου Μαριάνθη

Φαρμακευτική
Πτυχία
University of Michigan
Πιστοποίηση - Proficiency in English 2021
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φαρμακευτική 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι απόφοιτη του τμηματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με διπλωματική εργασία στον τομέα της Φαρμακευτικής Χημείας, και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ (MSc Molecular Biomedicine). Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (Α και Β τάξης στη Φυσική και Χημεία σε όλο το λύκειο), καθώς και Βιολογίας μέχρι Β λυκείου. Διαδραστικό μάθημα με βίντεο, σημειώσεις και ασκήσεις. Η ενασχόληση με το αντικείμενο της διδασκαλίας μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τα φοιτητικά μου χρόνια και μου αρεσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω συνδυαστικές γνώσεις χημείας και βιολογίας ως απόφοιτη φαρμακοποιός και μεγάλη αγάπη για την εκπαίδευση. 
Χρησιμοποιώ διαδραστικές μεθόδους, πχ προβολή βίντεο και προσομοιώσεων, τόσο στη φυσική (μηχανική-κινησεις), οσο και στη χημεία. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδόσεις ιδιαίτερων μαθημάτων κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου σπουδών σε μαθητές Α και Β λυκείου, φυσική και χημεία. Κατά το 2023 απέκτησα εμπειρία και σε προετοιμασία για πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της Χημείας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να προσφέρω και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και ήδη από τα μαθητικά μου χρόνια βοηθούσα τον μικρότερο μου αδερφό με το διάβασμα και την κατανόηση εννοιών κυρίως στα θετικά μαθήματα. Η χημεία είναι ένα από τα μαθήματα που κατανοούσα και ήθελα να ξέρω σε βαθος γι αυτό και θεωρώ ότι το ακολούθησα και στις σπουδές μου και σε επίπεδο διδασκαλίας.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τρόπο αφομοίωσης της γνώσης. Από τα πρώτα μαθήματα μπορεί να γίνει αντιληπτό, τόσο κατά τη διάρκεια της παράδοσης, όσο και στην επίλυση ασκήσεων ή μέσα από τις ερωτήσεις/απορίες του εκάστοτε μαθητή. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές