Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλαμαράς Γεώργιος

έως 30 ετών
Βιολογία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Master - Βιολογία 2019
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Λυκείου και μαθήματα θετικών επιστημών σε μαθητές Γυμνασίου. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο ίδιο τμήμα. Διαθέτω διδακτική εμπειρία τόσο σε μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και σε φοιτητές. Στόχος μου είναι οι μαθητές πέρα από τη βελτίωση των επιδόσεων στα μαθήματα που διδάσκω, να αποκτήσουν ερεθίσματα και να αναπτύξουν κριτική σκέψη έτσι ώστε να διαθέτουν την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιστήμη της Βιολογίας είναι μια ραγδαία εξελισσόμενη επιστήμη από την οποία προκύπτουν κάθε μέρα νέα δεδομένα. Όντας πρόσφατα απόφοιτος από το τμήμα Βιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, είμαι εφοδιασμένος με σύγχρονες γνώσεις στον κλάδο και ικανός να τις μεταδώσω στους μαθητές.

Τα μαθήματα και η διδασκαλία είναι πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το επιπέδο του κάθε μαθητή. Προτιμώνται μικρές ομάδες έτσι ώστε να είναι ευκολότερή η προσαρμογή του μαθήματος στον κάθε μαθητή. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπαιδευτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα τόσο σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσιο, λύκειο), όσο και σε φοιτητές.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Απαιτείται σε κάθε περίπτωση ένα εισαγωγικό μάθημα με τον υποψήφιο μαθητή το οποίο με βοηθά να κατανοήσω τις γνώσεις και το επίπεδο που ήδη διαθέτει προκειμένου να οργανώσω το πλάνο διδασκαλίας που χρειάζεται. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές