Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τάσιος Δημήτριος

Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Ονομάζομαι Τάσιος Δημήτριος και είμαι απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικής και Αγγλικής γλώσσας (κάτοχος Proficiency), καθώς και μαθήματα για ενισχυτική διδασκαλία. Τα μαθήματα χρεώνονται με 15 ευρώ την ώρα αναλόγως βέβαια και τις ανάγκες του κάθε μαθητή / μαθήτριας. 

Επιπλέον η διαδικτυακή διδασκαλία είναι επίσης μια επιλογή για όποιον / όποια το επιθυμεί. Πέραν αυτού η διδασκαλία σε τμήμα 2-3 ατόμων είναι επίσης εφικτή, εάν είναι επιθυμητό.  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η παροχή εκπαιδευτικού υλικού σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στον χώρο σε συνδυασμό με τις επιτυχίες των μαθητών μου, είναι ορισμένοι απο τους βασικούς λόγους να επιλεγώ για τα ιδιαίτερα μαθήματα.  Απο πλευράς μου φροντίζω πάντα το μάθημα να είναι προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες. Επίσης το οπτικοακουστικό υλικό που παραδίδεται σε κάθε μάθημα είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος επιτυχίας για να φτάσει ο κάθε μαθητής το υψηλότερο επίπεδο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η πολυετής επαγγελματική μου εμπειρία σε παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων ξένων γλωσσών, αλλά και ενισχυτικής διδασκαλίας σε συνδυασμό με τη μεταδοτικότητα και την συνεργασία με τους μαθητές είναι κάποιοι εκ των βασικών παραγόντων που με διακρίνουν για την εμπειρία μου. Είμαι ενταγμένος στον χώρο αυτό αρκετά χρόνια και η συνεργασία μου με μεγάλο αριθμό μαθητών, τόσο σε ιδιαίτερα μαθήματα είτε μεμονωμένα είτε σε group έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη και των δύο πλευρών. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μεταλαμπάδευση των γνώσεων σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η συνεργασία με τους μαθητές για ένα κοινό στόχο είναι απο τους βασικούς λόγους της επιλογής μου να ασχοληθώ με το επάγγελμα αυτό. Ο στόχος μου είναι να γίνεται ένα αποδοτικό και όμορφο μάθημα, ώστε να αποτελεί ευχαρίστηση για τον μαθητή και να μην αντιμετωπίζεται ως μια ώρα <<ρουτίνας>> στο καθημερινό του πρόγραμμα. Αυτό λοιπόν θα έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξέλιξη του μαθητή με μέγιστο σκοπό να κατακτήσει τη γνώση στο επίπεδο που επιθυμεί.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχοντας δουλέψει με μεγάλο αριθμό μαθητών, εντός του οποίου υπήρχαν και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, είναι απο τα βασικά μου προτερήματα η αναγνώριση των αναγκών του μαθητή και η προσαρμογή του μαθήματός μας σε αυτές. Εστιάζοντας στις δυσκολίες του μαθητή, τις ανάγκες και τα προτερήματά του, μπορούμε να δουλέψουμε σε όλες τις υπάρχουσες δυσκολίες, να επενδύσουμε σε αυτές και να τις ξεπεράσουμε. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές