Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσέφου Ιωάννα

έως 30 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2022
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Επιστημών Αγωγής, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πιστοποίηση - Βεβαίωση παρακολούθησης ημερίδας με θέμα: '' Ισότητα και ποιότητα στην εκπαίδευση σε καιρό πανδημίας" 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι πτυχιούχος φιλόλογος του ΑΠΘ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ασχολούμαι με την διδασκαλία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τόσο σε μαθητές δημοτικού, όσο και σε ξενόγλωσσους μαθητές. Συγκεκριμένα, την τρέχουσα χρονική περίοδο ασχολούμαι με την προετοιμασία ξενόγλωσσων μαθητών λυκείου για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Ελληνομάθειας.  Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην κάλυψη κενών και την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και ευελιξία ωραρίου. Τιμές προσιτές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αντιλαμβάνομαι άμεσα τα κένα και τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ένας μαθητής και παρέχω ειδικά διαμορφωμένο υλικό για την κάλυψή τους. Λειτουργώ με συνέπεια και υπευθυνότητα και στοχεύω στην πλήρη κατανόηση της ύλης όλων των μαθημάτων. Απώτερος σκοπός μου είναι η εκ βάθους κατάκτηση της γνώσης μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (μαθητοκεντρική διδασκαλία). 

Επαγγελματική Εμπειρία

 •Κατ' οίκον διδασκαλία σε μαθητές τρίτης και τετάρτης δημοτικού, Σεπτέμβριος 2021- Ιούνιος 2022
 •Παράδοση ιδιαίτερων διαδικτυακών μαθημάτων σε ξενόγλωσσους μαθητές. Συγκεκριμένα, γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ελληνομάθειας, Σεπτέμβριος 2022 μέχρι σήμερα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από τα πρώτα κι όλας μαθήματα γίνεται προσπάθεια ανίχνευσης τυχόν κενών ή δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένας μαθητής, μέσα από την αξιολόγηση της σχολικής πορείας του και της επίδοσης του στα μαθήματα συνδυαστικά με άμεση επικοινωνία με τους γονείς.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές