Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δαμιανή Αριάνα

έως 30 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδονται μαθήματα κορεατικών online, με πλήρες υλικό, και με κατανόηση στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Καλύπτονται πλήρως και όλα τα κόμματια που χρειάζονται για την πλήρη κατανόηση της γλώσσας (Ανάγνωση, Λεξιλόγιο, Προφορικές δεξιότητες, Γραφή).

Λόγω του ότι αυτή την περίοδο βρίσκομαι εκτός Ελλάδος, παρακαλώ ελέγξτε το viber ή το σας για απαντήσεις στα μηνύματα σας. Ευχαριστώ πολύ :) 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εμπειρία στην online διδασκαλία, κάλυψη όλων των τομέων που χρειάζεται για την πλήρη κατανόηση της γλώσσας, αρκετή εξάσκηση και ευχάριστη διάθεση κατα την διάρκεια των μαθημάτων.

 Παρέχονται πακέτα για τα μαθήματα ιδιαίτερων, καθώς και προσφορές για τα ομαδικά, τα οποία είναι με 2-3 άτομα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση μαθημάτων online, και δια ζώσης στα Κορετικά. Αυτή την περίοδο συνεχίζω τις σπουδές μου πάνω στην γλώσσα στο Sejong University στην Κορέα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η Κορεατική γλώσσα και κουλτούρα με τραβούσε πάρα πολλά χρόνια. Μιας και είχα την ευκαιρία να την ζήσω και από κοντά, την αγάπησα ακόμα περισσότερο και αυτή την εμπειρία θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να την μεταδώσω. Το αρχικό πτυχίο μου είναι στα παιδαγωγικά και έχω δυο σεμινάρια στην διδασκαλία λεξιλογίου και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με μητρική τα ελληνικά. Αυτή τη στιγμή συνεχίζω τις σπουδές μου στην Κορέα στο πανεπιστήμιο Sejong. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω πραγματικότητα τα δυο μεγάλα μου ενδιαφέροντα, τα κορεατικά και την διδασκαλία, πράξη. Θα χαρώ πολύ να ξεκινήσουμε μαζί ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην χώρα της Κορέας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής, όπως και ο κάθε άνθρωπος, έχει τους δικούς τους ρυθμούς και τις δικές του μεθόδους μάθησης. Μέσα από τα κίνητρα τους στόχους και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, αντλούμε κάποιες πληροφορίες για το πως θα μπορέσει να γίνει πιο επoικοδομητική και ευχάριστη η πορεία προς στον επιθυμητό στόχο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Εξαιρετική εκπαιδευτικός, με βαθιά ενσυναίσθηση, απόλυτα κατανοητή και τέλος καταφέρνει να έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω από το μάθημα.

Τσέτσεκα Παναγιώτα

Η Δαμιανη ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα σε καθηγήτρια κορεάτικων: οργάνωση, συνέπεια και μεταδοτικότητα. Χρησιμοποιεί δικές της σημειώσεις που είναι πολύ χρήσιμο ειδικά για τα πρώτα επίπεδα και ευνοούν την κατανόηση και τη μελέτη στο σπίτι. Το μάθημα γίνεται πολύ ευχάριστα, ισορροπώντας μεταξύ χιούμορ και επαγγελματικής σοβαρότητας. 

Γιαννόπουλος Παναγιώτης

Πολύ καλή καθηγήτρια και πολύ οργανωμένη με εμπεριστατωμένο υλικό! Τα εξηγεί απλά και καθαρά. Με βοήθησε να καταλάβω την δομή μιας γλώσσας που αρχικά μου φαινόταν πολύ ξένη. 

Ελένη