Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανδρικοπούλου Αικατερίνη

Διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές
Βόρεια Προάστεια,Μεσόγεια
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Master - Διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές 2007
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Καθηγήτρια Γερμανικών με εμπειρία στη διδασκαλία, σπουδές στη Γερμανία στη Μεθοδολογία και Διδακτική της Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Χαιδελβέργης παραδίδει μαθήματα Γερμανικών σε παιδιά μικρής ηλικίας και ενηλίκους .Προετοιμασία παιδιών για την εισαγωγή τους στην Γερμανική Σχολή Αθηνών (νήπιο,δημοτικό,γυμνάσιο)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διαμονή μου στη Γερμανία στο Μόναχο και Χαιδελβέργη και η ως και σήμερα εκπαίδευση μου στο Πανεπιστήμιο της Χαιδελβέργης (Fortbildungskurs fur DαF Leher und Dozenten) αλλά και στο Goethe Institut  DLL/ Eιnheiten ( Deutsch Lernen und Lehren) όσο και η εμπειρία μου στη διδασκαλία της γλώσσας με καινοτόμες μεθόδους εγγυούνται γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας, στη γραμματική ,σύνταξη και λεξιλόγιο όσο και του πολιτισμού (Landeskunde) της χώρας.Στο μάθημα γίνεται χρήση νέων μέσων διδασκαλίας όπως γερμανικά τραγούδια, γερμανικός κινηματογράφος,λογοτεχνία,παιχνίδια.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων στη Γερμνανική Γλώσσα τα τελευταία 10 χρόνια και διδασκαλία Γερμανικών ως ξένη γλώσσα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι η μεταφορά των γνώσεων μου στη γερμανική γλώσσα και τον πολιστισμό στους ίδιους μου τους μαθητές. Μέλημα μου είναι να κάνω σαφές ότι πίσω από μία γλώωσα κρύβεται ένας πολιτισμός, η γνώση του οποίου είναι απαραίτητη για την επιτυχή εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το μάθημα είναι εξατομικευμένο και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του μαθητή. Τα πρώτα μαθήματα στοχεύουν στη διερεύνηση των αναγκών αυτων ώστε το ο τρόπος διδασκαλίας και το εκπαιδευτικό υλικό να είναι και το κατάλληλο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές