Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσάφου Σοφία

Χημικός
Κλινική βιοχημεία και ανοσοχημεία - Μικροβιακή βιοτεχνολογία2018
Άνω Λιόσια
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Χημικός 2013 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Ιωαννινων
Master - Κλινική βιοχημεία και ανοσοχημεία - Μικροβιακή βιοτεχνολογία2018 2018 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι Χημικος με μεταπτυχιακό στη Βιοχημεία.

Παραδίδω Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία σε μαθητές Γυμνασίου και Α Λυκείου και Χημεία σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Έχω εικοσαετή εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων και προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Κατανοώ τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε μαθητή και προγραμματίζω το μάθημα με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες. Μεγάλη εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες. Αγαπώ ιδιαίτερα αυτό που κάνω και έχω μεγάλη μεταδοτικότητα. Έχω εξειδικευμένες σημειώσεις και ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης των πανελλαδικών εξετάσεων. Επίσης στους μαθητές μου προσφέρω τεστ και σεμινάρια επαγγελματου προσανατολισμού δωρεαν

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ένα δοκιμαστικό μάθημα, ώστε ο μαθητής ή η μαθήτρια να σχηματίσει εικόνα ως προς το κατά πόσο του ταιριάζει. Το δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι μαθητές συνήθως με προτιμούν γιατί νιώθουν οικειότητα, το μάθημα γίνεται ευχάριστο και κατανοούν ακόμα και τα πιο δύσκολα μαθήματα, αφού ο τρόπος διδασκαλίας προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Επίσης κάνουμε πολύ δουλειά στο μάθημα όποτε δε χρειάζεται να φορτώνονται με ασκήσεις για το σπίτι. Οι μαθητές μου έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόπο! 

Επίσης βοηθώ τους μαθητές μου και στην επιλογή σχολής , μέσω τεστ τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων και σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού που οργανώνω, τα οποία προσφέρονται δωρεάν. 

Επαγγελματική Εμπειρία

2008 - Σήμερα: Ιδιαίτερα μαθήματα

2010- Σήμερα: Φροντιστηριακά μαθήματα

2016 - Χημικός σε Βιομηχανία αλουμινίου

2017 - Χημικός σε εταιρεία Καλλυντικών

2018 - Χημικός σε Συμπληρώματα Διατροφής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι κάτι που το ονειρευόμουν από μικρη. Εκτός της διδασκαλίας έχω δουλέψει ως χημικός σε βιομηχανία αλουμινίου, σε συμπληρώματα διατροφής και σε καλλυντικά. Πάρα το γεγονός ότι και αυτά μου δημιούργησαν ενδιαφέρον τελικά με κέρδισε η διδασκαλία. Την αγαπώ ιδιαίτερα και ακούω από τους μαθητές μου και από τους γονείς τα καλύτερα λόγια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πρώτο μάθημα που οργανώνουμε είναι εστιασμένο ακριβώς στο να διερευνήσω τις εκπαιδευτικές, μαθησιακές ανάγκες του μαθητή με προσοχή και σεβασμό στην προσωπικότητα του, την οποία είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη, αν θέλουμε να έχουμε το καλύτερο αποτελεσμα. Στόχος μου είναι να εκμεταλλευτούμε το μέγιστο των δυνατοτήτων του μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές