Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μενελάου Παναγιώτης

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Από μικρός, το πιάνο με εντυπωσίαζε. Είπα τότε και'γω ν'αρχίσω μαθήματα και τότε ήταν που άλλαξε όλη μου η ζωή. Με πείσμα και επιμονή, αλλα και υπομονή πείρα το δίπλομά μου. Φοίτησα και στο μουσικό σχολείο, από το οποίο απέκτησα αξέχαστες εμπειρίες αλλά και γνώσεις εις βάθος για τη μουσική, μεγαλώνοντας την αγάπη μου για αυτή.Ήταν ένα όμορφο, αρμονικό ταξίδι που θα έκανα τα πάντα να ξαναζήσω, οπότε, γιατί να μην δώσω αυτή την ευκαιρία σε κάποιον άλλο; 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ανάλογα με τη προσέγγιση του κάθε ατόμου με βοηθάει στην αυτοβελτίωσή μου αλλά και στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου στη μουσική και ειδικότερα στο πιάνο σε άτομα κάθε ηλικίας. Η μάθηση γίνεται προσιτή με εκσυγχρονισμένες μεθόδους βασισμένη πάντα στην επιτυχία του μαθητευόμενου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στο λύκειο βοηθούσα μικρότερους με τη μουσική και το πιάνο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι αναγκαία τόσο στο μαθητή όσο και στον διδάσκοντα. Στόχος μου είναι η μετάδωση των γνώσεων μου στο μαθητή στο βέλτιστο δυνατό, έτσι ώστε να αποκτήσει και αυτός τις βάσεις που χρειάζονται.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ανεξάρτητα από τις προηγούμενες γνώσεις του μαθητή, μέσα από την εκμάθηση αναπτύσσεται μια σχέση διδάσκοντα μαθητή χωρίς πίεση, με ομαλότητα και πάντα βάση τις προσδοκίες του μαθητευόμενου και το τι θέλει να πετύχει.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές