Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Bourliaskos Theodoros

Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Πτυχίο - Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα Ισπανικών κυρίως online, από άτομο που έχει μείνει 2 χρόνια στην Ισπανία και έχει συνολικά επαφή άνω των 10 ετών με τη γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα.

Also, Modern Greek language classes for foreigners.

Αναλαμβάνω επίσης:
- προετοιμάσια υποψηφίων για τις εξετάσεις για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

- πορτογαλικά για αρχάριους.

Ο καθηγητής εξασκεί διαρκώς πάνω από 12 χρόνια την ισπανική γλώσσα και κατέχει διδακτική εμπειρία 7 ετών σε επαγγελματική εκπαίδευση και 4 ετών σε διδασκαλία ξένων γλωσσών (μεταξύ αυτών και πορτογαλικά αλλά και ελληνικά σε ξένους). Επίσης πρόσφατα περάτωσε επιτυχώς με βαθμό "Λίαν Καλώς" - (8,3/10) τις σπουδές Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ μετά από εισαγωγή μέσω κατακτηρίων εξετάσεων.

Ο καθηγητής έχει αναπτύξει την προσωπική του θεωρία διδασκαλίας η οποία είναι βασισμένη στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερομένου και βασίζεται στην εξέλιξη και ανάπτυξη της κριτικής σκέψης παράλληλα με την εκμάθηση.

Δυνατότητα παροχής δωρεάν ηλεκτρονικού υλικού για την εκμάθηση της γλώσσας.

Ειδικές τιμές για άτομα που επιθυμούν να μάθουν ισπανικά μεσω της μεθόδου αυτοδιδασκαλίας και επιθυμούν μια πιο χαλαρή καθοδήγηση / υποστήριξη απο κάποιον που κατέχει τη γλώσσα.

Ο καθηγητής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα διαφορετικότητας κάθε είδους. Άτομα με κάθε είδους διαφορετικότητα και ιδιαιτερότητα είναι ευπρόσδεκτα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όπως έχουν γράψει και σε άλλες πλατφόρμες οι μαθητές μου, ξεχωρίζω για την μοντέρνα ματιά στην εκμάθηση, την προσωπική ανάπτυξη μεθολογίας που βοηθάει την κριτική σκέψη των μαθητών ώστε να προσαρμόζονται στην λογική των ισπανικών αλλά και στην υπομονή, ενσυναίσθηση και συνέπεια μου αναγνωρίζωντας τις δυνατότητες και αδυναμίες των μαθητών αλλά και τυχόν δυσκολίων που αντιμετωπίζουν καθώς ζούμε σε μια κοινωνία ιδιαίτερα απαιτητική και η μάθηση οφείλει να είναι και διασκέδαση και όχι μόνο υποχρεώσεις.

Επίσης:
- καθώς έχω μια μακρόχρονη απόκτηση εμπειρίας σε διάφορα πεδία και αυτό αντανακλάται στην ποιότητα του μαθήματος

- επειδή ανα τακτά χρονικά διαστήματα διαμένω στην Ιβηρική και παραμένω έτσι εντός των σύγχρονων τάσεων τόσο στη διδασκαλία αλλά και στην εξέλιξη της γλώσσας, καθώς η γλώσσα συνεχώς εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, εμπλουτιζόμενη με νέους ορισμούς, εκφράσεις, παροιμίες κλπ.

Επαγγελματική Εμπειρία

Οικονομικό background λόγω ενασχόλησης με τα οικονομικά / τραπεζικά για 11 έτη.
Εμπειρία πραγματική στη γλώσσα καθώς ο καθηγητής έχει ζήσει συνολικά 5 έτη σε πολυπολιτισμικές πόλεις εξασκώντας και ζώντας καθημερινά την γλώσσα σε Βερολίνο, Λισαβώνα, Πόρτο, Μαδρίτη, Γρανάδα, Βαρκελώνη, Αστούριας.

Ως Καθηγητής Ξένων Γλωσσών με έμφαση στα Ισπανικά, από το 2019, αναλαμβάνοντας κυρίως ενηλίκους λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια και αξιολογήσεις σε διάφορες πλατφόρμες.

Επίσης, έχουν αναληφθεί πρότζεκτ εκμάθησης πορτογαλικών σε οικογένειες που μετακόμισαν στην Πορτογαλία και ήθελαν μια πρώτη επαφή με την γλώσσα και εξοικείωση με αυτή. 

Τελευταία, ενασχόληση με την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως ξένη, κυρίως σε ισπανόφωνους, όπως επίσης η προετοιμασία υποψηφίων για τις εξετάσεις απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ασχολούμαι με την ισπανική γλώσσα από το 2000 από τότε που ήμουν 17 χρονών. Έκτοτε συνεχόμενα αναπτύσσω την γνώση μου και πολύ σύντομα θα είμαι και πιστοποιημένος Φιλόλογος Ισπανικής από το ΕΚΠΑ (εκκρεμεί ορκομωσία) στο οποίο μπήκα μετά από Κατατακτήριες εξετάσεις και με μεγάλη αγάπη για την επαφή με την γλώσσα. 

Στόχος είναι η συγγραφή και έκδοση στη γλώσσα προσωπικών ποιημάτων αλλά και συγγραμάτων που έχουν προκύψει από την διαχρονική μου ενασχόληση με τη γλώσσα. 

Την παρούσα στιγμή, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών μου τον Ιούνιο του 2023, αναμένεται η συνέχιση των σπουδών μου σε μεταπτυχιακό επιπέδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στα πρώτα μαθήματα μέσω αλληλεπίδρασης και παρατήρησης, αλλά και μέσω προσωπικών συνεντεύξεων πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές