Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρ. Τατιάνα

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ρ. Τατιάνα
Πτυχίο -
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

 Здравствуйте! Παραδίδονται μαθήματα ρώσικης γλώσσας απο φυσική ομιλήτρια, κάτοχο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας Λομονόσοφ με εμπειρία στη διδασκαλία.Παρακολούθηση σεμιναρίων διδακτικής "Πρακτικη μεθοδολογία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένης РКИ" απο το Κρατικό Ινστιτούτο Ρωσικής Γλώσσας Α.Σ. Πούσκιν.Προετοιμασία για όλα τα πτυχία με υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών.Για περισσότερες πληροφορίες άμεσα με μηνυμα μέσω σελίδας .

Επίσης παραδίδονται μαθήματα ελληνικών σε ρωσόφωνους ενήλικες αλλα και σε παιδία ηλικίας 6 ετών και πάνω.

Уроки греческого языка от опытного преподавателя с использованием современных интерактивных методик. Учите греческий легко и интересно!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι σύχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και το πλούσιο  διαδραστικό υλικό που χρήσιμοποείται στη δίαρκεια του μαθήματος δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον εκμάθησης με σεβασμό και αγάπη προς τον μαθητή

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία διδασκαλίας σε ιδιαίτερα και φροντιστήριο /πολιτιστικό κέντρο. Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης όλων των επιπέδων. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η Τατιάνα είναι μία εξαιρετική καθηγήτρια, πραγματικά άρτια καταρτισμένη στο αντικείμενο της !!!! Με καθοδήγησε με οργάνωση και αυτοπεποίθηση στο δρόμο μου για το πτυχίο των Ρωσικών (το οποίο απέκτησα), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι γνώσεις που μου προσέφερε, δεν περιορίστηκαν στο στενό πλαίσιο των εξετάσεων. Με βοήθησε να γίνω ικανή ομιλήτρια, έτοιμη να ανταπεξέλθω σε κάθε περίσταση. Επίσης, το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο και χρησιμοποιεί πολύ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Большое спасибо !!

Ιωαννίδου Ζωή
07.07.2020