Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Suad Awad

MA
θεσσαλονίκη
Πτυχία
Greenwich University of London
Master - MA 2010
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι Παλαιστίνια και μιλάω Aγγλικά, Aραβικά και Ελληνικά (άριστα). Διδάσκω ιδιαίτερα μαθήματα μέσω ίντερνετ (Skype, Zoom, Google meet), σε ξενους που θέλουν  να μάθουν Ελληνικά και Αραβικά, για όσους  επιθυμούν να μάθουν η να προχωρίσουν στην εκμάθηση της αραβικής και Ελληνικής  γλώσσας, σε σπουδαστές, μαθητές, υποψήφιους για εργασία σε αραβικές χώρες. Το πλούσιο διδακτικό υλικό (προσωπικές σημειώσεις) είναι πλούσιο και ολοκληρομένο για οσους ετοιμάζονται  για εξετάσεις πιστοποίησης αραβικής γλώσσας. Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γλώσσα για μένα ειναι πολιτισμός και ιστορία,  Η γνώση και ο ενθουσιασμός με το οποίο  παραδίδονται τα μαθήματα κάνει  το χρόνο του μαθήματος να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά. Έχω εργασιακή ηθική αλλά Και ήθος 

Επαγγελματική Εμπειρία

20 χρονια εμπειρία στην διδασκαλία  με 5 χρονια επικέντρωση στη διδασκαλία της αραβικής και ελληνικής γλώσσας.  Τα αραβικά είναι η μητρική μου γλώσσα και είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πιστεύω στη σημασία της εκπαίδευσης για τη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας. Η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, μου δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσω την αντίληψη των μαθητών ειδικά στην διδασκαλία τησ Αραβικής γλώσσας και πολιτισμού. Η ομοιότητα ανάμεσα στο να διδάσκεις μια ξένη γλώσσα είναι σαν να φυτέυεις ένα δέντρο και να το παρακολουθείς να μεγαλώνει και να  καρποφορεί .  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πριν ξεκινώ τα μαθήματα συνήθως ζητάω κάποιοες πληροφορίες, αν είχε προηγούμενη γνώση και επαφή με την γλώσσα, οι λόγοι που επιθυμεί να μάθει, για την ηλικία του μαθητή\ρια και πόσο χρόχο είναι διατεθημένο\η να ασχοληθεί με την γλώσσα ..

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η Σουάντ είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια της αραβικής γλώσσας. Άνθρωπος με πολλές γνώσεις και ενσυναίσθηση που μπορει να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Τη συνιστώ με τα μάτια κλειστά. 

Τάχα Μαριάννα
23.10.2023