Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δήμτση Μαρία Δανάη

έως 40 ετών 18 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού
Χολαργός
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού 2007 Επαληθευμένο
Universidad de Alcalá, Madrid
Δίπλωμα - Μεθοδολογία και Διδακτική της Ισπανικής Γλώσσας 2006 Επαληθευμένο
ΕΑΠ
Πιστοποίηση - Εκπαίδευση ενηλικών 2014 Επαληθευμένο
Instituto Cervantes
Πιστοποίηση - Εξετάστρια Ισπανικής Γλώσσας των DELE 2009 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Mισή Ισπανίδα, πτυχιούχος Ισπανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Μεθοδολογία και Διδακτική της γλώσσας από το Universidad de Alcalá ,Μαδρίτη και εξετάστρια προφορικού λόγου παραδίδει μαθήματα Ισπανικών. Διδακτική εμπειρία 17 ετών, πλούσιο υλικό . Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και για τα πτυχία DELE και Κ.Π.Γ , καθώς και για την εισαγωγή στην Ισπανική Φιλολογία. Περιοχές : Κέντρο Αθήνας, Ψυχικό, Αμπελόκηποι, Χολαργός,Χαλάνδρι,Αγία Παρασκευή, Καισαριανή, Γαλάτσι και γύρω περιοχές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω του ότι είμαι δίγλωσση και γνωρίζω άπταιστα και τις δύο γλώσσες,μπορώ να κατανοήσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας μαθητής και να τον βοηθήσω στην σωστή εκμάθηση της γλώσσας και στην απόκτηση ενός πτυχίου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω την μητρική μου γλώσσα από το 2006.Εχω εργαστεί σε γνωστές αλυσίδες φροντιστήριων ,στο δικό μου φροντιστήριο ως καθηγήτρια και υπεύθυνη σπουδών και σε Κ.Δ.Β.Μ. Επίσης, είμαι εξεταστρια προφορικού λόγου στα πτυχία Ισπανικής γλώσσας(Κ.Π.Γ και DELE). Επιπλέον τα τελευταία 17 χρόνια συμμετέχω σε σεμινάρια μεθοδολογίας και διδασκαλίας της Ισπανικής στην Ελλάδα και στην Ισπανία. Τέλος, το 2008 πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις του σώματος επίλεκτων μεταφραστών και έγινα μέλος αυτού.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

'Ολες οι σπουδές μου,τα τελευταία 17 χρόνια είναι επικεντρωμένες στην διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας. (Ισπανική Φιλολογία, Μεθοδολογία και διδασκαλία της Ισπανικής, Εκπαίδευση Ενηλίκων) Όλα αυτά, συν της εμπειρίας μου στην διδασκαλία και στις εξετάσεις και το γεγονός οτι είμαι φυσικός ομιλητής της γλώσσας , με καθιστουν ικανή να κατανοήσω πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

15 Κριτικές

Εξαιρερική συνεργασία! Η κ. Δήμτση είναι πλήρως καταρτισμένη, έμπειρη, τυπική και ευγενική. Μετά από τρία χρόνια μαθημάτων παραμένω ικανοποιημένη. Το μάθημα ρέει εύκολα και ξεκούραστα. Σίγουρα αξίζει!

Μ. Αλεξάνδρα

Άρχισα μαθήματα ισπανικών με τη Δαναη-Μαρία στις αρχές του χρόνου από την Αυστραλία και μπορώ να πω, πως έχω μείνει κατά ευχαριστημένη. Τα μαθήματα δεν περιέχουν μόνο λεξιλόγιο, γραμματική και προφορική εξάσκηση αλλά επίσης μαθαίνουμε και για την κουλτούρα της Ισπανίας και τον τρόπο ζωής των Ισπανών. Τα μαθήματα περνάνε πολύ ευχάριστα και ποτε δεν καταλαβαίνω πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Η ισπανική γραμματική είναι δύσκολη αλλά ο τρόπος με τον οποίο τη διδάσκει η Δανάη-Μαρία είναι παρα πολύ κατανοητός. Το γεγονός επίσης ότι η μητρική γλώσσα της Δανάη-Μαρία είναι τα ισπανικά, είναι πολύ μεγάλα πλεονέκτημα γιατί γνωρίζει την γλώσσα παρα πολύ καλά. Η Δαναη-Μαρία είναι δίγλωσση δηλαδή και τα ελληνικά της είναι άριστα. Αγαπώ τα μαθήματα ισπανικών με την Δαναη-Μαρία! 

Θεοδώρα Κασιμίδου

Η κυρία Δανάη είναι εξαιρετική καθηγήτρια.Γνώριζει την ισπανική γλώσσα άριστα καθώς αποτέλει την μητρική της γλώσσα γνώριζοντας παράλληλα και τον τρόπο διδασκαλίας της.Η εμπειρία της στην διδασκαλία είναι εμφανής και έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται και να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε μαθητή.Την συστήνω ανεπιφύλακτα 

Δημήτρης Μ