Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καβουράκης Γιώργος

έως 40 ετών
κιθαρα
Πειραιας
Πτυχία
Καβουράκης Γιώργος
Πτυχίο - κιθαρα 2007
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα Ηλεκτρικής- Ακουστικής- Κλασικής κιθάρας και θεωρίας μουσικής από μουσικό εκπαιδευτικό με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Το μάθημα γίνεται με βάση οργανωμένης ύλης που συμπεριλαμβάνει προσωπικές σημειώσεις, αλλά και εκπαιδευτικά συστήματα, όπως το Rockschool και το Ο A.B.R.S.M (Associated Board of the Royal Schools of Music). Τα μουσικά στυλ που διδάσκονται είναι  ROCK-POP και κλασικό ρεπερτότιο. Επίσης υπάρχει συνεργασία με ωδεία και μουσικές σχολές, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα κατοχύρωσης των μουσικών σπουδών του ενδιαφερόμενου. 

Τα μαθήματα παραδίδονται στον χώρο μου ή on line

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ το αντικείμενο της δουλειάς μου. Έχω πολύ καλή σχέση και επικοινωνία με τους μαθητές μου και μπορώ να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες τους και να τυς καθοδηγώ σωστά. Το μάθημα μου είναι ευχάριστο και ταυτόχρονα αποδοτικό. Προσπαθώ να μεταδίδων των ενθουσιασμό μου γι' αυτό που κάνω πάντα μέσα από σύγχρινες μεθόδους διδασκαλίας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινάει από το 2002  έως και σήμερα και συμπεριλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα, εργασία σε ωδεία ως καθηγητής κιθάρας- θεωρητικών, ενώ παράλληλα έχω ενεργή συμμετοχή σε POP-ROCK σχήματα με συναυλίες στην Αθήνα, την επαρχεί και το εξωτερικό. Τέλος στο ενεργητικό μου  συμπεριλαμβάνεται και η παράδοση σεμιναρίων με θέμα την  ROCK μουσική.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές