Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοκοκύρη Μάγδα

Γερμανικά
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
ΑΠΘ
Master - Γερμανικά 2003
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες για τη λήψη των πτυχίων του Goethe Institut καθώς και ταχύρυθμα για την άμεση μετεγκατάσταση στις γερμανόφωνες χώρες του εξωτερικού. Συνέπεια, εμπειρία για σίγουρη επιτυχία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια αλλά το πιο σημαντικό η ενσυναίσθηση μου είναι οι παράγοντες εκείνοι που διαφοροποιούν την ποιότητα της διδασκαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί στη Θεσσαλονίκη σε φροντιστήρια, σε δημοτικά σχολεία και σε κατ'οικον μαθήματα. Επίσης, για δύο χρόνια εργαζόμουν σε μεταφραστικό γραφείο στο κέντρο της πόλης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η παιδεία είναι ο υψηλότερος στόχος που πρέπει να επιτυγχάνεται σε μια σύγχρονη πολιτεία. Στόχος μου είναι να δώσω στους μαθητές και στους φοιτητές μου τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και έχει το δικό του ρυθμό εκμάθησης και το δικό του τρόπο μελέτης. Η εμπειρία μου στα τόσα χρόνια διδασκαλίας μου επιτρέπει να εστιάσω στις αδυναμίες του καθενός επιβραβεύοντας παράλληλα την προσπάθεια για ενα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
24

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

9 Κριτικές

Της έχω εμπιστευτεί και τα δύο μου παιδιά. Είναι αξιόπιστη, συνεπής μεθοδική, αναγνωρίζει της μαθησιακές  ανάγκες κάθε παιδιού και προσαρμόζει ανάλογα το μάθημα, με αποτέλεσμα την πιο άμεση μεταδοτικότητα, ροή και  κατανόηση του μαθήματος. Εκπαιδεύει και αξιοποιεί τα χαρίσματα των παιδιών στην εκμάθηση της γλώσσας. Μακάρι να είχαν όλοι το ήθος της .Απέραντη ευγνωμοσύνη και ευχαριστώ στο πρόσωπο της

Νεκτάρια Τελλα

Νεκταρία Τελλα
15.02.2024

Ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να μάθει στον μικρό μου γερμανικά μετά από πολλές και άκαρπες προσπάθειες ήταν η Μάγδα. Καθηγήτρια με εκπληκτική μεταδοτικότητα πέτυχε να τον κάνει να αγαπήσει τη γλώσσα και να τη μάθει σωστά, καθώς ζούμε στην Αυστρία πλέον μόνιμα.

Κεχαγιόγλου Παναγιώτα
29.01.2024

Ανάμεσα σε 5 καθηγητής ήταν αυτή που εμπιστεύτηκα αμέσως από το πρώτο τηλεφώνημα. Μεταδοτική, καθοδηγητική, επαναλαμβανόμενη και επεξηγηματική σε ότι απορία προκύψει. Μέσα σε 2 μήνες σχεδόν ολοκληρώσαμε το Α1. Ευελπιστώ να καταφέρουμε τον στόχο μου μαζί! 

Κομμάτα Παρασκευή
22.01.2024