Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιγνατίδου Ελίζα

Ορεστιάδα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας με εμπειρία σε ποικίλους επαγγελματικούς χώρους, με πάθος και μεράκι για την επιτυχία και εξέλιξη των μαθητών. Έχει αναλάβει τάξεις από Pre- Junior μέχρι και Proficiency (A1-C2) με μεγάλη επιτυχία σε πλήθος εξετάσεων πιστοποίησης (ΝΟCN, LRN, TIE, ECCE, MSU, ESB, IELTS, TOEFL) . Αφοσιωμένη και υπεύθυνη στη δουλειά της, στοχεύει στην εξέλιξη της καριέρας της μέσα από την υψηλού επιπέδου διδασκαλία της Αγγλικής με κίνητρο το σεβασμό και την αγάπη προς το μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με αγάπη για τη διδασκαλία και την αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό, τα μαθήματα είναι βιωματικά με βάση το edutation (fun+ education). Ολιστική προσέγγιση της γλώσσας σε όλα τα skills με έμφαση στην ουσιαστική παραγωγή της γλώσσας (speaking, listening, writing). Ταχύρρυθμα μαθήματα για πληθώρα πιστοποιήσεων που αναγνωρίζονται απ' τον ΑΣΕΠ με εμπειρία στο χώρο ως Oral examiner, Invigilator and Supervisor σε NOCN, TIE, Pearson Company.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεκαετής εμπειρία στο χώρο σε διάφορα μαθήματα, σε φροντιστήρια, ιδιαίτερα μαθήματα, ΚΕΚ, ΟΑΕΔ, Σχολή Αστυφυλάκων, παιδικό σταθμό. Εμπειρία ως Oral Examiner, Invigilator και Supervisor σε διάφορα πιστοποιητικά.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές