Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δαγρες Θάνος

Τμήμα φυσικής και Σχολή τεχνολογικών εφαρμογών τμήμα ηλεκτρολογίας.
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών και ΤΕΙ Πατρών
Πτυχίο - Τμήμα φυσικής και Σχολή τεχνολογικών εφαρμογών τμήμα ηλεκτρολογίας. 2000
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ονομάζομαι Θάνος Δαγρές και ειδικέυομαι στο να παραδίδω τόσο σχολικά όσο και πανεπιστημιακά μαθήματα. Αναλυτικότερα, θα έλεγε κανείς πως ανήκω στον κλάδο των θετικών επιστημών και με τις γνώσεις μου μπορώ να παραδίδω μαθήματα σε μαθητές λυκείου που είτε επιθυμούν να βοηθηθούν είτε να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα φυσικής και πληροφορικής στο γενικό λύκειο και στα  μαθήματα στον τομέα της μηχανολογίας και της πληροφρικής στο επαγγελματικό λύκειο. Επίσης, αναλαμβάνω και την προετοιμασία των προπτυχιακών φοιτητών που χρειάζονται μια επιπλέον στήριξη. Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως προσφέρω υποστήριξη στην συγγραφή εργασιών-διπλωματικών/μεταπτυχιακών. Εν κατακλείδει καταλήγω στο ότι η επιτυχία μαθητών/ φοιτητών βασίζεται στην εικοσαετή+ πείρα και τίς ιδιαίτερες παιδαγωγικές γνώσεις που διαθέτω στον χώρο της εκπαίδευσης. Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως γνωστόν ο αριθμός των καθηγητών εκει έξω είναι μεγάλος και καλύπτει ένα ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά είναι γεγονός πως όλοι δεν ταιριάζουν με όλους. Για αυτό, κάποιος εκτός από το να αισθάνεται ότι μπορεί να με κατανοήσει βαθύτατα αξίζει να με προτιμησει διότι έχω έρθει σε επαφή με εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές, διαθέτω τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειριας στον χώρο της εκπαίδευσης και  το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών μου με τον προσωπικό τους αλλα και τον ομαδικό μας αγώνα κατάφεραν να  επιτυχίες στις πανελλήνιες εξετάσεις, περνώντας στην πρώτη τους επιλογή!. Επίσης, στα πανεπιστημιακά μαθήματα οι φοιτητές μου κατάφεραν με τον ίδιο τρόπο που ακολούθησαν και οι μαθητές μου να διαπρεψουν στα μαθήματα τους!. Τέλος, έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και με την συγγραφή εργασιών επικουρωντας τους φοιτητές να ολοκληρώσουν θετικά (με υψηλό βαθμό) τα ακαδημαϊκά τους χρόνια. Συνοδοιπόροι μας, το πείσμα, η υπομονή, η επιμονή και η πραγματοποίηση του στόχου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργασία σε γνωστά φροντιστήρια της πάτρας με πολλαπλό αριθμό μαθητών και μαθητριών που έκαναν θραύση στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ακόμη, έχω αναλάβει εκατοντάδες ιδιαίτερα μαθήματα όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στον μαγικό χώρο της εκπαίδευσης. Τέλος, η επαγγελματική μου εμπειρία εξαπλώνεται και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση όπου βοήθησα ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών να βρουν τον δρόμο τους και εντέλει να πραγματοποιησουν το όνειρο τους. Η συνδρομή αυτή αφορά τόσο προπτυχιακά μαθήματα όσο και συγγραφή εργασιών-διπλωματικών/ πτυχιακών. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θεωρώ ότι πολλοί από εμάς διδάσκουν αλλά δεν έχουν αυτό που αποκαλούν τα παιδιά "μεταδοτικοτητα". Εγώ το χαρακτηρίζω ως ένα ιδιαίτερο προσόν- προτέρημα το οποίο σύμφωνα από τις αξιολογήσεις των μαθητών μου το διαθέτω. Συλλήβδην η αγάπη μου για την μετάδοση γνώσεων και για την εξέλιξη της επιστήμης με οδήγησε στην ενεργή ενασχόληση με την διδασκαλία σχολική ή πανεπιστημιακή. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ως άνθρωπος που έχει ασχοληθεί ενεργά στον χώρο της εκπαίδευσης θα εξομολογηθώ πως δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος. κάθε μαθητής/φοιτητής έχει τα δικά του προσόντα και τις δικές του ικανότητες, που με την βοήθεια της εμπειρίας μου μπορώ να αντιληφθώ από τα πρώτα και όλας μαθήματα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής με αγάπη και συμπόνια για το επάγγελμα του αλλά και τους μαθητές του 

Φωτόπουλος Ανδρεας
16.01.2024

Εξαιρετικός καθηγητής, επεξηγηματικος με διάθεση και αγάπη για αυτό που κάνει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Φωτοπουλου Αγγελική
16.01.2024