Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναστασόπουλος Γιάννης

άνω των 60 ετών
Shipbroker
Πειραιάς Νότια προάστια
Πτυχία
Morley College & City of London Polytechnic
Master - Shipbroker 1980
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Kαθηγητής αγγλικών με σπουδές στην Αγγλία με πολυετή φροντιστηριακη εμπειρία και εξασφαλισμενη επιτυχία σε εξετάσεις πτυχίων παραδίδει μαθήματα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.

Michigan Proficiency Αριθμος αδειας /18-1-1990.

Διδασκαλια και προετοιμασία υποψηφιών για εξετάσεις πτυχιών ( IELTS, TOEIC,TOEFL,ECCE,ECPE,LRN ) σε όλα τα επίπεδα που διεξαγονται απο το Βρετανικο Συμβούλιο,την Ελληνοαμερικάνικη Ενωση και άλλους φορείς  με εξασφαλισμένη την επιτυχία τους.

Παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων κατ' οίκον, εταιρίες, επιχειρήσεις καθώς επίσης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς ( Ολα τα επίπεδα της  Αγγλικής γλώσσας και Ναυτιλιακοί όροι, Εμπορική αλληλογραφία και Business English ) .

Μεταφράσεις και επιμέλεια κειμένων της Αγγλικής γλώσσας όπως επίσης Εμπορικών και Ναυτιλιακών όρων.

Εισηγητής ΛΑΕΚ ( ΟΑΕΔ ) Αρ.48384. Μαθήματα σε επιχειρήσεις μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων ΟΑΕΔ .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω σπουδάσει στην Αγγλία σε Δημόσιο Κολέγιο και Πολυτεχνείο   (  Ναυτιλιακά, Εμπορική αλληλογραφία ) και εργάστηκα ως" trainee" σε Ναυλομεσιτικό γραφείο για 2 χρόνια. Υπήρξα Ιδιοκτήτης και Διευθυντής Κέντρου Ξένων Γλωσσών ( 1990 - 2004 ) με πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις πτυχίων και επίσης έχω αποκτήσει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία από την πολυετή μου διδασκαλία  σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών ( κυρίως  σε ανώτερα επίπεδα ), προετοιμάζοντας τους υποψήφιους με εξασφαλισμένη επιτυχία  για τις εξετάσεις με σκοπό την απόκτηση των πτυχίων τους.

Έχω αποκτήσει άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες κυρίως από την εμπειρία μου διδάσκοντας επί σειρά πολλών ετών την Αγγλική Γλώσσα και η  πολυετής Φροντιστηριακή μου εμπειρία έχει σαν αποτέλεσμα τις άριστες οργανωτικές μου δεξιότητες. Η άριστη μεθοδολογία και μεταδοτικότητα μου  για την καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης έχει σαν  σκοπό την εξασφάλιση της επιτυχίας των υποψηφίων στις εξετάσεις για την απόκτηση των πτυχίων τους. Επίσης παρέχω ειδική μεταχείριση για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μαθησιακά και δυσλεξίας.

 Επιθυμώντας την γνωριμία μου με κάθε ενδιαφερόμενο και προ πάντων  την κατατόπιση του τρόπου διδασκαλίας μου  της Αγγλικής γλώσσας προσφέρω το πρώτο μάθημα  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Αν (στη διάρκεια των μαθημάτων) χρειάζονται επιπλέον ενισχυτικά μαθήματα θα προφέρονται εντελώς δωρεάν . 

Το κόστος διδασκαλίας για μια ώρα ( 1 ) δια ζώσης  είναι €13 , η ( 1.5 ) ώρα €18 και οι ( 2 ) ώρες  €24 και αν το μάθημα παραδίδεται διαδικτυακά τότε η μια ώρα ( 1 ) είναι €10, η ( 1,5 ) ώρα €14 και οι  ( 2 ) ώρες  € 18. Σχετικά με την παράδοση μαθημάτων τα οποία αφορούν Βusiness English - Shipping το κόστος για μια ώρα ( 1 )  είναι € 15 , η ( 1,5 ) ώρα € 20 και οι ( 2 ) ώρες €25. 

Επαγγελματική Εμπειρία

 Υπήρξα Ιδιοκτήτης και Διευθυντής Κέντρου Ξένων Γλωσσών ( 1990 - 2004 ) με πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις πτυχίων και επίσης έχω αποκτήσει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία από την πολυετή μου διδασκαλία  σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών ( κυρίως  σε ανώτερα επίπεδα ), προετοιμάζοντας τους υποψήφιους με εξασφαλισμένη επιτυχία  για τις εξετάσεις με σκοπό την απόκτηση των πτυχίων τους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές