Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παππάς Ευάγγελος

Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία
Διδακτική της Βιολογίας
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πτυχίο - Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία 2021 Επαληθευμένο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Διδακτική της Βιολογίας Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, με Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια, ενώ τώρα παρακολουθώ το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Διδακτική της Βιολογίας" στο ΕΚΠΑ.

Μέσα από τη διαρκή εκπαίδευση μου, έχω πολλή όρεξη να βοηθήσω μαθητές και μαθήτριες με μαθήματα Βιολογίας και Χημείας από Α' Γυμνασίου μέχρι και τη Β’ Λυκείου. Ακόμη, αναλαμβάνω την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες στη Βιολογία Γ' Λυκείου, αλλά και στα μαθήματα Υγιεινή και Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ των ΕΠΑ.Λ.

Ακόμη, είμαι ανοιχτός στην υποστήριξη φοιτητών και φοιτητριών σε μαθήματα και εργασίες με το αντικείμενό μου, όπως Βιοχημεία, Μοριακή Βιολογία, Γενετική κλπ.

Διαθεσιμότητα και αμοιβή κατόπιν συνεννόησης, ανάλογα με τις ώρες και το επίπεδο εκπαίδευσης. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, συζήτηση και δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας, είμαι στη διάθεση σας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θέλω να είμαι κοντά στα άτομα που θα με επιλέξουν, ακούγοντας τις ανάγκες τους, ώστε να συμβάλλω στην καλύτερη κατανόηση και στην επιτυχία τους, μέσω της συνεργασίας μας. Στοχεύω, λοιπόν, σε μια εξατομικευμένη προσέγγιση, συνεχή και αμοιβαία ανατροφοδότηση και χρήση εκτενούς υλικού, για μια πληρέστερη προετοιμασία. Θεωρώ ότι βοηθητικά στοιχεία μου σε αυτήν τη διαδικασία εκμάθησης είναι η μεταδοτικότητα, η υπομονή, η εφευρετικότητα και το χιούμορ που με διακατέχουν, για την άνεση και την ανάπτυξη τελικά κάθε παιδιού.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η διδακτική μου εμπειρία μπορεί να είναι σύντομη, αλλά πολύ πλούσια, καθώς κλήθηκα στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης που έκανα μέσω Erasmus+ σε σχολείο της Πορτογαλίας, να διδάξω σε σχολική αίθουσα και να δω πως ανταποκρίνονται τα παιδιά στο μάθημα και στις δραστηριότητες που προετοίμαζα.

Από το Σεπτέμβριο του 2023, έχω αρχίσει να εργάζομαι ως βιολόγος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, αρχίζοντας να έρχομαι σε πιο συστηματική επαφή με μαθητές και μαθήτριες που προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες (Βιολογία Γενικού Λυκείου, Υγιεινή και Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ ΕΠΑ.Λ.) και βλέποντας πως ανταποκρίνονται θετικά στο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχω για τη μελέτη τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μου φαίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία, όπου έχω τη δυνατότητα να καθοδηγήσω το μαθητή και τη μαθήτρια μέσα στη γνώση ενός αντικειμένου που αγαπώ, ιδανικά επιτυγχάνοντας την καλύτερη κατανόηση, αλλά και έμπνευση μέσα από έναν επιστημονικό κλάδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι πρώτες συναντήσεις, αλλά και η διαρκής επικοινωνία για την πορεία του μαθητή είναι καθοριστικές. Μόνο μετά από συζήτηση και συνεννόηση, μπορεί να διαμορφωθεί η κατάλληλη εξατομικευμένη πορεία μάθησης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
0

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές