Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γόντικας Ίκαρος

Αγγλική Φιλολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιον Αθηνών
Πτυχίο - Αγγλική Φιλολογία 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Διδακτορικούς

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών αποκλειστικά online με μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής τόσο στις ώρες όσο και στις μέρες διεξαγωγής των μαθημάτων. Συγγραφή πανεπιστημιακών εργασιών εξαμήνου και πτυχιακών. Πολυετή πείρα στη συγγραφή πτυχιακών σε Ψυχολογία, Marketing, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Φυσιοθεραπεία, Τουριστικές Επιστήμες, Φιλοσοφία. Portfolio διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο φοιτητή/φοιτήτρια. Προσιτές τιμές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω οδηγήσει μαθητές στην απόκτηση των ECCE, ECPE, TOEFL, LRN (B2, C2), ESB (Β2), MSU (B2) και χρησιμοποιώ διδακτικές μεθόδους που βοηθούν παιδιά και ενήλικες να προοδεύσουν γρήγορα, αποτελεσματικά και να νιώσουν άνετα σε ένα 1-on-1 μαθησιακό περιβάλλον. Κάνω το μάθημα ευχάριστο για τα παιδιά μέσω φιλικής προσέγγισης και τα συνοδεύω σε ένα ταξίδι μάθησης με διαδραστικά μέσα (θέατρο, ανάληψη ρόλων, παιχνίδια). Στα μαθήματα ενηλίκων προσφέρω στοχευμένες λύσεις και tips για την απόκτηση των πιστοποιητικών καθώς και μεγάλη εξοικείωση με το προφορικό κομμάτι της γλώσσας. 

Στην συγγραφή πτυχιακών εργασιών και εργασιών εξαμήνου έχω αποκτήσει μεγάλη πείρα και είμαι σε θέση να γράψω για διάφορα θέματα με μεγάλη επιτυχία. 

Επίσης, είμαι κουλ τύπος.

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατά τα προηγούμενα έτη εργάστηκα τόσο σε ιδιαίτερα όσο και σε μικρά γκρουπ μαθητών. Κυρίως ωστόσο πραγματοποιώ συγγραφική εργασία για ακαδημαϊκά πρότζεκτ και έχω συγγράψει περισσότερες 10 πτυχιακές και 65 εργασίες εξαμήνου για διάφορες ειδικότητες

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία επειδή μου αρέσει να βλέπω την πρόοδο των μαθητών και την επιτυχία τους σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Στην εκπόνηση φοιτητικών εργασιών εργάζομαι με συνέπεια ούτως ώστε να μπορέσουν οι φοιτητές να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα αξιολογήσω με προσοχή τις ανάγκες του μέσα από διαγνωστικά τεστ και θα οριοθετήσω ακριβώς τα τμήματα στα οποία θα πρέπει να εργαστούμε μαζί. Όσον αφορά την εκπόνηση εργασιών θα υπάρχει πάντα συννενόηση και κοινές αποφάσεις κατά την διάρκεια της συγγραφής.  

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές