Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουχ Άννα

International tourism management
Γερμανικ΄ή Γλώσσα και Φιλολογία
Πτυχία
Sorbonne Université
Master - International tourism management 2021
Edinburgh Napier University
Δίπλωμα - COSCA COUNCELLING DIPLOMA 2019
ΕΚΠΑ και Freie Universität Berlin
Πτυχίο - Γερμανικ΄ή Γλώσσα και Φιλολογία 2016
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι καθηγήτρια ελληνικής κ΄ γερμανικής καταγωγής με σπουδές κ΄ εμπειρία στην διδασκαλία. Έχοντας ζήσει χρόνια στο εξωτερικό και προερχόμενη από ένα δίγλωσσο οικογενειακό περιβάλλον, απολαμβάνω να ξαναανακαλύπτω τον κόσμο των γλωσσών με τους μαθητές μου.

Οι τιμές των μαθημάτων κυμαίνονται μεταξύ 15-25 ευρώ την διδακτική ώρα (50 λεπτά). Πιο συγκεκριμένα:

Α1-Α2 15€
Β1-Β2 20€
Γ1-Γ2 25€

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατέχοντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, έχω αποκτήσει εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο FU Berlin και στο πανεπιστήμιο Σορβόννης. Είμαι αφοσιωμένη στην εκμάθηση και διδασκαλία ξένων γλωσσών και μιλάω σε επίπεδο Γ2 πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Το πάθος μου για τις γλώσσες και τους πολιτισμούς με έκανε να εντρυφήσω στον τομέα αλλά και να βοηθήσω με ενθουσιασμό πολλά άλλα άτομα να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Αγαπώ πολύ τις γλώσσες και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν για την ανακάλυψη διαφορετικών ανθρώπων, ιδέων, πολιτισμών και εμπειριών. Πιστεύω ακράδαντα ότι το σημαντικότερο για να μάθει κανείς μια γλώσσα είναι να ασχολείται με κάτι που αγαπά και τον κάνει χαρούμενο. Επομένως, προσπαθώ να ανακαλύψω τα δικά σας ενδιαφέροντα και να σας βοηθήσω να εκφραστείτε χωρίς φόβο στη νέα γλώσσα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 7 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία και Γαλλία), σε φροντιστήρια, σε οργανώσεις και ιδιαίτερα μαθήματα. Τα τελευταία 3 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Παρίσι, όπου προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα σε γκρουπ Γερμανικών, Ελληνικών, Αγγλικών και Γαλλικών δια ζώσης και μέσω ίντερνετ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μεγαλώντας σε ένα δίγλωσσο οικογενειακό περιβάλλον, ανακάλυψα από νωρίς τη σημασία και τη μαγεία διαφορετικών γλωσσών και πολιτισμών. Αυτό το πάθος με οδήγησε να σπουδάσω Γερμανική γλώσσα και φιλολογία και στη συνέχεια να συνεχίσω τις σπουδές μου στις ξένες γλώσσες, κατακτώντας το επίπεδο Γ2 σε Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Αυτή η σταδιοδρομία μου μου έχει προσφέρει πολλές νέες ευκαιρίες, γνώσεις και ταξίδια σε νέα μέρη.

Γι' αυτό χαίρομαι να μοιράζομαι τον χρόνο μου με άτομα που έχουν παρόμοιο πάθος και ανησυχίες, και να τους βοηθάω να ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο, είτε το κάνουν από επαγγελματική ανάγκη είτε από προσωπικό ενδιαφέρον.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει τους δικούς του στόχους, ενδιαφέροντα και ιδιαιτερότητες. Γι' αυτό τον λόγο, πάντα αφιερώνω χρόνο για να επικοινωνήσω με τον μαθητή σχετικά με το τι θέλει να επιτύχει, για ποιο λόγο το επιθυμεί και σε ποιο χρονικό πλαίσιο, ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πλάνο.

Επιπλέον, θεωρώ πολύ σημαντικό να διασφαλίζω ότι ο μαθητής απολαμβάνει τον χρόνο του μαθήματος και νιώθει άνετα να εκφράσει τι τον κινητοποιεί ή τι μπορεί να τον δυσκολεύει. Στόχος μου είναι να βρω μια μορφή μαθήματος που να προσαρμόζεται στις ανάγκες, αλλά και στα ενδιαφέροντα του μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Σ' ευχαριστώ πολύ Άννα, μ'έχεις βοηθήσει να μάθω πολύ γρήγορα τα ελληνικά και τα γερμανικά. Είμαι ευγνώμων που είχα τέτοια καθηγήτρια για αυτές τις γλώσσες. Και πρέπει να πω ότι μιλάς πολύ καλά τα γαλλικά.

jacques Relais
27.09.2023

Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που βρήκα μια δασκάλα όπως η Άννα! Είναι εμφανές ότι αγαπάει αυτό που κάνει και είναι πραγματικά προσηλωμένη στους μαθητές της. Είναι επαγγελματίας, αλλά ταυτόχρονα έχει πολλές δημιουργικές ιδέες για το πώς να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον. Με βοήθησε πάρα πολύ να βελτιώσω τα Γερμανικά μου ώστε να μπορώ να μετακομίσω στη Γερμανία και να προσαρμοστώ στη ζωή εδώ. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μαρίζα Τσουλουχά
27.09.2023

I have to thank Anna for being the most incredible teacher! I moved to Athens a few months ago, and Anna helped me with a language that was completely foreign to me: Greek!

Thanks to her I could communicate and read the signs in the streets (very necessary if you´re in Greece, since the alphabet is different!!).

I highly recommend her! 

Eliana Barleta
27.09.2023