Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρυφίδης Ζήσιμος

Αγγλικές σπουδές
Χαλάνδρι
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Αγγλικές σπουδές 1992 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε μαθητές και μαθήτριες επιπέδου Β1 και πάνω, με στόχο τη σωστή προετοιμασία για εξετάσεις Β2 (lower) και C2 (proficiency) όλων των φορέων (Cambridge, Michigan, ESB, LRN, κλπ) και την εξέταση του Ειδικού μαθήματος των Αγγλικών στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς και IELTS. Μαθήματα και για ενηλίκους, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας μικρού γκρουπ. Επίσης δυνατότητα μαθημάτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου στο Χαλάνδρι, καθώς και ονλάιν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας στη διδιασκαλία Αγγλικών ατομικά αλλά και σε τάξη, και έχοντας πραγματικά 100% επιτυχία σε εξετάσεις επιπέδου Β2 (lower) και C2 (proficiency), μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους σας, είτε είναι κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, είτε η εξέταση Αγγλικών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, είτε ένα καλό σκορ σε εξετάσεις IELTS για την εισαγωγή σας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Προσπαθώ να προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τον χαρακτήρα του κάθε μαθητή

Επαγγελματική Εμπειρία

Πάνω από 25 χρόνια διδασκαλίας Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα, με έμφαση στην προετοιμασία για πτυχία. Ιδιοκτήτης μικρού κέντρου γλωσσών από το 2007. Είμαι επίσης μεταφραστής βιβλίων λογοτεχνίας, δοκιμίων κλπ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ την Αγγλική γλώσσα, και θέλω να την διδάξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας τους μαθητές να την αγαπήσουν το ίδιο. Θεωρώ ότι με τη διδασκαλία ξένης γλώσσας βοηθάς τους ανθρώπους να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Την πρώτη φορά που συναντιόμαστε, προσπαθώ με συζήτηση και βλέποντας προηγούμενες εργασίες και εκθέσεις των μαθητών να προσδιορίσω το επίπεδο και τις ανάγκες τους. Κάποιες φορές, ίσως χρειαστεί και placement τεστ

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
27

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές