Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κλίσιο Μέτσαϊ

Bachelor of Arts in English Language and Literature
English Language and Literature (Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία)
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Anatolia College of Thessaloniki
Πτυχίο - Bachelor of Arts in English Language and Literature 2021 Επαληθευμένο
Chonnam National University
Πιστοποίηση - Θεωρία της Μικροοικονομίας και Ψυχολογία 2019 Επαληθευμένο
Open University
Πτυχίο - English Language and Literature (Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία) 2021 Επαληθευμένο
ATEEN
Δίπλωμα - Απόφαση Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοδυναμίας Τίτλου Σπουδών 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι εξειδικευμένος καθηγητής Αγγλικών, κατόχους πτυχίου από το Κολλέγιο Anatolia και με πολυετή εμπειρία στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Chonnam στην Κορέα. Διακρίνομαι για το πάθος μου για τη γνώση και την προσφορά αποτελεσματικής εκπαίδευσης σε μαθητές όλων των επιπέδων.

Διαθέτω προγράμματα εξειδίκευσης μαθημάτων ECCE, ECPE και LRN, επικεντρώνοντας στη βελτίωση των δεξιοτήτων σε listening, writing, speaking και reading.  Προετοιμάζω τους μαθητές μου για τον τελικό στόχο των εξετάσεων, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και παρέχοντας στήριξη σε κάθε βήμα τους.

Επιπλέον, η εκτεταμένη εμπειρία μου στη διαδικτυακή διδασκαλία με διευκολύνει στην χρήση των τεχνολογικών εργαλείων για την αποτελεσματική εκπαίδευση.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο της αγγλικής γλώσσας μέσα από διαδραστικά και ενθουσιώδη μαθήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εμπειρία και Ειδίκευση: Η εκτενής εμπειρία μου στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και η εξειδίκευσή μου στη διδασκαλία ως ξένης γλώσσας, με καθιστούν ικανό να προσαρμόζομαι στις ανάγκες και τις δυσκολίες κάθε μαθητή.

Εξατομίκευση: Κατανοώ τη σημασία της εξατομικευμένης διδασκαλίας. Προσαρμόζω τα μαθήματά μου στις ατομικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτύξουν συγκεκριμένες γλωσσικές δεξιότητες.

Ποικιλία Γνώσεων: Διαθέτω γνώσεις σε πολλές ξένες γλώσσες, πράγμα που με βοηθά να κατανοήσω και να υποστηρίξω μαθητές από διάφορες γλωσσικές και πολιτιστικές προελεύσεις.

Εμπειρία στην Υπηρεσία Πελατών: Η εμπειρία μου στην εξυπηρέτηση πελατών και στη διαχείριση οργανωμένων εκδηλώσεων με βοηθά να δημιουργώ θετικές και οργανωμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες για τους μαθητές μου.

Προσωπικό Ενδιαφέρον: Το πάθος μου για τη διδασκαλία, καθώς και τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα στο kick-boxing και στη δημιουργική γραφή, δείχνουν μια αφοσίωση στην ανάπτυξη όχι μόνο των γλωσσικών, αλλά και των προσωπικών δεξιοτήτων των μαθητών μου.

Αυτά τα χαρακτηριστικά με καθιστούν μια αξιόπιστη και αξιόλογη επιλογή για όσους αναζητούν έναν διδάσκοντα που επενδύει στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι έμπειρος και αφοσιωμένος καθηγητής Αγγλικών, με εκτενή προϋπηρεσία σε ιδιαίτερα μαθήματα και διαδικτυακή διδασκαλία. Επικεντρώνομαι στην προετοιμασία μαθητών για πτυχία όπως τα ECCE, ECPE, LRN, καθώς και αναλαμβάνω μαθητές για την προετοιμασία τους στα Ναυτιλιακά/Maritime English. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια του TESOL, ενώ η εμπειρία μου στον οργανισμό ARSIS με πρόσφυγες ενισχύει την κατανόηση των διαφορετικών αναγκών των μαθητών. Μέσω προσαρμοσμένων μαθημάτων και της χρήσης προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων, παρέχω αποτελεσματική εκπαίδευση σε κάθε επίπεδο γνώσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πάθος για τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό: Πάντα αγάπησα τις γλώσσες και τους πολιτισμούς. Αυτό το πάθος με καθοδήγησε στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, επιτρέποντάς μου να μοιραστώ αυτήν την αγάπη με άλλους.

Αγάπη για τη Γλώσσα: Το πάθος μου για τις γλώσσες φαίνεται μέσα από τη γνώση μου σε πολλές γλώσσες και από την επιθυμία μου να διδάξω την Αγγλική γλώσσα ως ξένη γλώσσα.

Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση: Οι εμπειρίες μου ως εκπαιδευτικού στην υποδοχή προσφύγων και στη διδασκαλία παιδιών σε διεθνή περιβάλλοντα αποδεικνύουν την αφοσίωσή μου στην παροχή εκπαίδευσης σε διάφορες κοινότητες.

Επιθυμία για Εξέλιξη: Το αίσθημα της επιθυμίας μου για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, καθώς και η συμμετοχή μου σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με κατευθύνουν προς τον εκπαιδευτικό τομέα όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη.

Επιθυμία για Επίδραση: Πάντα επιθυμούσα να επηρεάσω θετικά τις ζωές άλλων. Η διδασκαλία μου μου δίνει την ευκαιρία να επιδράσω στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των μαθητών με θετικό τρόπο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

1.      Επικοινωνία: Αρχίζοντας με την ομιλία, ρωτώ τους μαθητές για τα ενδιαφέροντά τους, τις δυνατότητές τους και τους στόχους τους. Παρατηρώ προσεκτικά τι λένε και πώς αντιδρούν σε διάφορες καταστάσεις.

2.      Παρατήρηση: Παρατηρώ προσεκτικά τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Ποια θέματα τους ενδιαφέρουν περισσότερο; Πού αντιμετωπίζουν δυσκολίες;

3.      Διαπραγματεύσεις: Εργάζομαι κοινώς με τους μαθητές για να θέσω στόχους. Ρωτώ τι θέλουν να επιτύχουν και πώς μπορώ να τους βοηθήσω να φτάσουν εκεί.

4.      Αξιολόγηση: Χρησιμοποιώ αξιολογήσεις και τέστ, αλλά επίσης παρατηρώ την αντίδρασή τους στα διάφορα θέματα. Ποια θέματα βρίσκουν εύκολα και ποια αντιμετωπίζουν δυσκολίες;

5.      Συνεργασία με τους Γονείς: Οι γονείς μπορούν να παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις ανάγκες του παιδιού τους. Επικοινωνώ μαζί τους και ακούω τις ανησυχίες τους και προτάσεις τους.

6.      Προσωπική Προσέγγιση: Κάθε μαθητής είναι μοναδικός. Εξατομικεύω την προσέγγισή μου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Κάποιοι μπορεί να χρειάζονται επιπλέον βοήθεια σε συγκεκριμένα θέματα, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται περισσότερη πρόκληση.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να διασφαλίσω ότι παρέχω μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, ανταποκρινόμενος στις μοναδικές ανάγκες και δυνατότητες κάθε μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Ευχαριστώ πολύ Κ. Κλίσιο το B2 πραγματικά αποδείχθηκε παιχνιδάκι και συνεχίζουμε δυναμικά!

Μ. Κυριακή
27.03.2024

Εξαιρετικό παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά. Ο μικρός τον λατρεύει!!

Ανδρέας Μ
29.02.2024

Ο Kλισιο ειναι εξαιρετικός καθηγητής με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Με βοήθησε πολύ. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ντοκο Χαριλαος
16.02.2024