Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζιρβελάκης Γιάννης Στέλιος

Ρωσική Γλώσσα και Φιλολογία και Σλαβικές Σπουδές
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ρωσική Γλώσσα και Φιλολογία και Σλαβικές Σπουδές 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα Ρωσικών, Αγγλικών, Βουλγαρικών! 

Παραδίδονται μαθήματα Ρωσικών, Αγγλικών και Βουλγαρικών από απόφοιτο του ΕΚΠΑ, του τμήματος Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών.

Τιμές προσιτές και συζητήσιμες, αναλόγως τις απαιτήσεις κι ανάγκες των μαθητών. 

Στόχο μας θα αποτελέσει όχι μόνο η γραμματική, αλλά και η χρηστική εκμάθηση της γλώσσας, ακόμη και σε ειδικά περιβάλλοντα, η πολύπλευρη ενασχόληση με την γλώσσα με σύγχρονα μέσα και τεχνικές. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Άρτι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών, με όρεξη για την διδασκαλία και την μετάδοση του πάθους της γλωσσομάθειας, οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ άπτονται της επικοινωνιακής χρηστικότητας των ρωσικών κι άλλων γλωσσών σε σύγχρονα περιβάλλοντα, είναι καθαρά μαθητοκεντρικές και βασίζονται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις του καθενός. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Αν κι ανέκαθεν βοηθούσα συμφοιτητές, φίλους και συγγενείς με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, η επαγγελματική παρουσία στον συγκεκριμένο χώρο βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα. Πιστεύω, παρά ταύτα, πως κατέχω τις δεξιότητες, ώστε η συνεργασία μας να αποβεί δημιουργική και παραγωγική!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελούσε πάντοτε μια αδυναμία μου. Μεγαλώνοντας σε ένα εξαιρετικά τουριστικό περιβάλλον, γρήγορα συνειδητοποιεί κανείς πως η γλώσσα αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας αλλά και διανοητικό δεσμό μεταξύ των ομιλιτών. Η αγάπη αυτή για τις ξένες γλώσσες που καλλιεργήθηκε σε ένα τόσο πολύγλωσσο περιβάλλον με ώθησε στην επιθυμία να μοιραστώ τον ενθουσιασμό εξερεύνησης και της ανακάλυψης καινούριων οριζόντων μέσα από τα μονοπάτια της γλώσσας. 

Στόχος, λοιπόν, δεν είναι μόνο η δομή ενός λόγου σε μια γλώσσα εκτός της μητρικής, αλλά η επικοινωνιακότητα, η εξερεύνηση, η διάνοιξη οριζόντων, η έκφραση κι η καλλιέργια δεξιοτήτων σε ένα άγνωστο γλωσσικό περιβάλλον. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες του κάθε μαθητή διαφέρουν από τον επόμενο. Γι' αυτό μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε ένα εξατομικευμένο πλαίσιο διδασκαλίας, αρχικά συζητώντας τους στόχους και τις προσδοκίες του καθενός κι εν συνεχεία με συνεχή ανατροφοδότηση μέσα από τα μαθήματα, από τα οποία θα χτίζεται το εκάστοτε πορτφόλιο των αναγκών. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές