Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πατούρα Φιλιώ

ΝΙΚΑΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ
Πτυχία
EKΠΑ
Πτυχίο -
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Γειά! Με λένε Φιλιώ και παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων. Εκτός απο μαθητές γυμνασίου και λυκείου, αναλαμβάνω και την καθημερινή μελέτη παιδιών δημοτικού. Όταν τελείωσα το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Αθήνας, αποφάσισα πως η διδασκαλία είναι ο τρόπος μου να μεταδίδω την ελληνική γλώσσα και να βοηθάω τα άτομα να ανακαλύψουν όλα τα όμορφα μυστικά της.

Επαγγελματική Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου (τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΠΕ Φιλολόγου), πραγματοποιήσα την πρακτική μου άσκηση σε δομή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προσέφερα εθελοντικά υπηρεσίες διδασκαλίας σε διάφορα κοινωνικά φροντιστήρια. Σε συνδυασμό με αυτά, παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδία που έφεραν μεγάλες ελλείψεις στα φιλολογικά μαθήματα

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης καθηγητών και έχω εμβαθύνει σε ζητήματα νοελληνικής γλώσσας και ιστορίας όπως, επίσης, και σε θέματα που άπτονται της φιλοσοφίας των έμφυλων στερεoτύπων σε παράτημα του Πανεπιστημίου Harvard. 

 Αυτήν την περίοδο, παρακολοθώ σεμινάρια συμβουλευτικής,επαγγελματικού προσανατολισμού και σχολικής ψυχολογίαςτου Πανεπιστημίου Πατρών  διότι πιστεύω πως το βασικό στοιχείο κάθε σχέσης εκπαιδευτή-εκπαιδευόμενου είναι η κατανόηση και η σωστή επικοινωνία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κατάλαβα, απο πολύ νωρίς, ότι στόχος μου είναι να είμαι εκεί για τα νέα παιδία ώστε να τα βοηθήσω να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να τους δώσω το έναυσμα να φτάσουν πολύ ψηλά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στην πρώτη μας γνωριμία με το παιδί, πραγματοποιώ ένα γραπτό τεστ αξιολόγησης με σκοπό να αποκτήσω μία καλύτερη εικόνα για το μαθησιακό επίπεδο του παιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζω τη μέθοδο της διδασκαλίας στις ανάγκες του μαθητή ώστε να νιώσει πως εξελλίσεται μέσα από αυτό.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές