Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπελεγρίνου Ελένη

Φιλολογία
Φιλολογία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φιλολογία 2022 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φιλολογία 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στη βιωματική μάθηση για γρήγορη εμπέδωση της διδακτικής ύλης.

Τα μαθήματα συνοδεύονται από δωρεάν υλικό καθώς και ένα βιβλίο με ασκήσεις επαναληπτικές για όλες τις σχολικές βαθμίδες για επιπλέον εξάσκηση!

Προσαρμοσμένες μέθοδοι διδασκαλίας για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αν και δεν έχω πολλά χρόνια εμπειρίας έχω ασχοληθεί με αρκετά παιδιά διαφόρων τάξεων που έχουν μαθησιακές δυσκολίες καθώς και με άλλα παιδιά που ενδιαφέρονται απλά να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να κάνουν κάποιου είδους εξάσκηση μέσα από βιωματικά παιχνίδια και δραστηριότητες. 

Επίσης διαμορφώνω ένα πρόγραμμα που να είναι ευέλικτο ακόμα και σε ημέρες αργίας ώστε να διευκολύνω τους μαθητές μου και να βρίσκομαι πάντα δίπλα τους να τους βοηθάω σε κάθε δυσκολία και τυχόν απορία και μαζί να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!!! Ο δρόμος για την επιτυχία χρειάζεται συνεργασία και εμψύχωση!!!

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 4 χρόνια εμπειρία σε καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και μεγάλη εμπειρία στη μελέτη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή ενός καθηγητή είναι να μπορεί με κάθε τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις του στους μαθητές του και μαζί τους να ξεπερνάει και ο ίδιος τον εαυτό του και να μαθαίνει όλο και πιο πολλά!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έναν μαθητή δεν μπορείς να τον καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, χρειάζεται χρόνος. Για να ανοιχτεί κάποιος, προϋποθέτει χτίσιμο εμπιστοσύνης και υπομονή.... Σταδιακά καταλαβαίνεις τις αναγκες των μαθητών σου. Διάφορα τεστ και συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν. Ο κάθε καθηγητής έχει τον δικό του τρόπο. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

5 Κριτικές

Ο γιος μου ο Σπυράκος, φέτος ξεκίνησε στην Α γυμνασίου και δυσκολευόταν τους πρώτους μήνες αρκετά με το μάθημα των αρχαίων. Από τότε που το ξεκίνησε τα ιδιαίτερα μαθήματα με την Κ. Ελένη η απόδοση του έχει ανεβεί κατακόρυφα και πλέον τα αρχαία ελληνικά είναι από τα αγαπημένα του μαθήματα. Στο πρώτο διαγώνισμα του Οκτωβρίου χωρίς φροντιστήριο πήρε 12. Ενώ τώρα γράφει μόνο 18-20. Και στο 3μηνο πήρε 18 βαθμό. Θα συνεχίσουμε με την Κ. Ελένη μέχρι τις πανελλήνιες. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.

Λούβρου Γεώργιος
22.12.2023

Η κ. Ελένη Μπελεγρίνου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον γιό μου, που είναι μαθητής δημοτικού, τα τελευταία δύο χρόνια. Οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες! Πρόκειται για μια εξαιρετική καθηγήτρια με υψηλό επίπεδο γνώσεων, κατανόηση στους μαθητές και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Έχω δει εξαιρετική βελτίωση του γιού μου στο σχολείο και πραγματικά την προτείνω ανεπιφύλακτα! 

Φελέκης Αχιλλέας
22.12.2023

H κ. Μπελεγρινου είναι μια εξαίρετη νέα καθηγήτρια με βαθειά γνώση στο αντικείμενο της και συνεχώς εξελίσσεται και διευρύνει το γνωστικό της πεδίο. Είναι ευγενική , φιλική και προσιτή με ικανότητα να διαχειρίζεται και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και η βοήθεια της είναι σίγουρα καταλυτική στην βελτίωση της εκμάθησης των παιδιών! Οργανωτική, μεθοδική εντοπίζοντας και εστιάζοντας στα αδύναμα σημεία του κάθε μαθητή και αφουγκραζομενη πάντα τούς προβληματισμούς του κάθε παιδιού.Έχοντας προσωπική άποψη για όσα προανέφερα, καθώς είχε αναλάβει την εκπαίδευση της ανηψιας μου σε όλη τη διάρκεια του γυμνασίου, την συστήνω ανεπιφύλακτα ως ένα δυνατό σύμμαχο των παιδιών σας στο μαθητικό τους ταξίδι!

Δημήτρης Κωστακόπουλος 

Κωστακόπουλος Δημήτρης
22.12.2023