Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιάτσε Σκέντερ

MSc in Shipping Management
BSc in Maritime Studies
Χρηματοοικονομική Λογιστική
Πτυχία
Institute of Chartered Shipbrokers
Πιστοποίηση - Maritime Professional Qualification Examinations 2024
University of Piraeus
Master - MSc in Shipping Management 2024
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Πτυχίο - BSc in Maritime Studies 2025
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Χρηματοοικονομική Λογιστική 2018 Επαληθευμένο
NOCN
Πιστοποίηση - Proficiency in English 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι ο Αντρέας Γιάτσε, ο ειδικός σου στη λογιστική και τη ναυτιλία! Από Γυμνάσιο εως Διδακτορικό, προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουν τη λογιστική να γίνεται παιχνίδι και τη ναυτιλία να αποκτάει νόημα. Αν διαπιστώσεις πως ο ισολογισμός είναι μπερδεμένος όπως ένα γρίφος Sudoku, ή αν θέλεις να καταπληκτική επίδοση στις ναυτιλιακές σπουδές σου, είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα πιο ενδιαφέροντα και κατανοητά! Μη διστάσεις, επικοινώνησε μαζί μου για μαθήματα που θα σε κάνουν να λατρέψεις αυτά τα θέματα όπως ποτέ άλλοτε. Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της γνώσης μαζί!

Γιατί οι Σπουδές σου είναι αναγκαίες: 
Η απόκτηση τουλάχιστον ενός πτυχίου πανεπιστημίου προσφέρει αμέτρητα οφέλη. Καταρχάς, αυξάνει την επαγγελματική επιλογή, ανοίγοντας πόρτες για ποικίλες εργασιακές ευκαιρίες. Επιπλέον, ενισχύει τις γνώσεις και τις δεξιότητες, παρέχοντας τη βάση για επαγγελματική ανάπτυξη. Το πτυχίο λειτουργεί ως πιστοποίηση των επιτευγμάτων σου και αυξάνει την αξιοπιστία στον εργασιακό χώρο.

Πέραν αυτού, η πανεπιστημιακή εμπειρία ενισχύει την ανάπτυξη του ατομικού χαρακτήρα και τη δυνατότητα κριτικής σκέψης. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευρύτερου δικτύου συναδέλφων και ενδυναμώνει την ικανότητα επιλύσεων προβλημάτων. Το πτυχίο αποτελεί, επίσης, ένα προσωπικό επίτευγμα που μπορεί να προσδώσει έναν επιπλέον βαθμό ικανοποίησης και αυτοπεποίθησης (ψυχολογία του ατόμο).

Παρέχω επεξηγήσεις και διδασκαλία σε θέματα όπως ισολογισμός, ισοζύγιο, γενικό καθολικό, λογιστικές εγγραφές, παραδείγματα, σημειώσεις, ασκήσεις και λύσεις για μαθητές Λυκείου και Πανεπιστημίου.

Στον τομέα της ναυτιλίας, παρέχω υποστήριξη σε μαθητές και φοιτητές ναυτιλιακών σπουδών. Επιδιώκω να κατανοήσω τις ανάγκες κάθε μαθητή, παρέχοντας προσαρμοσμένη εκπαίδευση για αποτελεσματική κατανόηση και ανάπτυξη.

Επικοινωνιακός, ευέλικτος, και διαθέσιμος, είμαι εδώ για να εμπνεύσω την αγάπη για τη γνώση και την επιτυχία των μαθητών. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και προσαρμοσμένα μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μαζί μου θα κατανοήσετε, ίσως αν θέλετε και αγαπήσετε, τι είναι η λογιστική και πως θα προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις σας.

Οι Αρχές Λογιστικής Λυκείου ήταν η αρχή για να αγαπήσω αυτό το κλάδο και να συνεχίσω τις σπουδές μου στο επόμενο αγαπημένο κλάδο, την Ναυτιλία.

Μετά την πάροδο τόσων χρόνων βρήκα μέσα από την διδασκαλία να ασχοληθώ και να μιλήσω για αυτό που αγαπώ, να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2018, ως καθηγητής, έχω βοηθήσει φοιτητές στην Λογιστική και αργότερα στα Ναυτιλιακά. Στοχεύω στην αριστεία και την γνώση, διδάσκοντας με πάθος τις αρχές της λογιστικής και τα μυστικά της ναυτιλίας. 

Δημιουργώ ένα φιλικό περιβάλλον μάθησης, προσαρμοσμένο σε κάθε μαθητή. Εκτός από τη διδασκαλία, προσφέρω ατομική βοήθεια για να διευκολύνω την κατανόηση και την επαγγελματική καθοδήγηση. Με στόχο όχι μόνο την επιτυχία στα μαθήματα, αλλά και τη δημιουργία σίγουρων και πληροφορημένων φοιτητών σχετικά με τις νέες τάσεις.

Η αφοσίωσή μου στην εκπαιδευτική ενδυνάμωση αντανακλάται στο ιστορικό μου της δημιουργίας αυτοπεποιθητικών και εξειδικευμένων ατόμων, έτοιμων για το επαγγελματικό τους ταξίδι.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία λόγω του πάθους μου για τη μετάδοση γνώσης και την επίδραση που μπορεί να έχει στις ζωές των ανθρώπων. Η ικανότητα μου να καθοδηγώ φοιτητές στην κατανόηση δύσκολων θεμάτων, συνδυασμένη με τη χαρά που νιώθω όταν βλέπω την ανάπτυξή τους, με καθοδηγεί.

Ο στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους μαθητές με την αγάπη μου για τη γνώση και να τους εφοδιάσω με τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην επιτυχία τους. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι κλειδί για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του ατομικού και επαγγελματικού τους πορτφόλιο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο καθορισμός των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή συνεπάγεται την επικοινωνία και την προσοχή. Καταρχάς, ακούω τις ανησυχίες του μαθητή και προσέχω την αντίδρασή του σε διάφορα μαθησιακά περιβάλλοντα. Επίσης, παρατηρώ την πρόοδό του και τις περιοχές όπου αισθάνεται άνετα ή δυσκολεύεται. Αναλύοντας τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις και εξετάζοντας τη στυλιστική προτίμηση (ακουστική, οπτική, κινητική), προσαρμόζω τη μέθοδο διδασκαλίας. Η συνεργασία με τους γονείς είναι κρίσιμη, καθώς μπορούν να παρέχουν επιπλέον πληροφορίες για τις δυνατότητες και τις δυσκολίες του μαθητή. Τέλος, η συνεχής επικοινωνία και ανοιχτός διάλογος βοηθούν στην αντιμετώπιση των μαθησιακών προκλήσεων.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Καθηγητής με τρομερή μεταδοτικότητα και όρεξη να απαντήσει και να λύσει όλες τις απορίες. Με λίγα λόγια άριστο μάθημα, εστιασμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή/φοιτητή!!

Χατζάκη Κωνσταντίνα
22.02.2024

Ο Κος Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος καθηγητής στον τομέα της λογιστικής και των μαθημάτων ναυτιλίας. Η μεθοδικότητά του και η εκτεταμένη του γνώση επιτρέπουν στους μαθητές να κατανοούν εύκολα δύσκολα θέματα. Η επικοινωνία του είναι εξαιρετική, προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή και παρέχει ποιοτική εκπαίδευση. Συνολικά, ο χρήστης αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν καταρτισμένο και αποτελεσματικό καθηγητή σε αυτούς τους τομείς.

Venetiou Christina
22.02.2024

Ο κ. Γιάτσε Ανδρέας , είναι ένας αξιόλογος καθηγητής , με πολλές γνώσεις . Το μάθημα του είναι πολύ ενδιαφέρον , κατ επέκταση να δίνει κίνητρα στους μαθητές του να εξελίσσονται και να αγαπούν την ειδικότητα που έχουν επιλέξει .

Καλοκαθη Ζωρζετα
22.02.2024