Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κομνηνού Νεφέλη

Καισαριανή
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, ΕΚΠΑ, παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού (νέα ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, ιστορία), μαθήματα εικαστικών και θεατρικό παιχνίδι.

Επίσης επιμελούνται φοιτητικές εργασίες των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών και πιο συγκεκριμένα στα μαθήματα: Θέατρο της Αρχαιότητας, Ευρωπαϊκή Δραματολογία, Εισαγωγή στη Μεθοδολογία της Θεατρολογικής Έρευνας, Θεατρική Αγωγή, Θεατρική Πράξη, Αρχαία Ελληνικά - Δραματική Ποίηση, Θεωρία του Θεάτρου και του Δράματος και Σκηνοθεσία. Πιο αναλυτικά, παρέχονται εργασίες αποδελτίωσης, εργασίες κριτικής και εργασίες ανάλυσης έργων/παραστάσεων κτλ., οργάνωση και συγγραφή θεατρικών προγραμμάτων.

Στην συνέχεια, μπορούν να παραδωθούν μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου αλλά και φοιτητών της Ανώτητας Σχολής Καλών Τεχνών, μαθήματα ζωγραφική και μαθήματα ελεύθερου σχεδίου (μολύβι, κάρβουνο, χρώμα). Επίσης, εκπονούνται πανεπιστημιακές εργασίες για το τομέα ζωγραφικής. 

Παραδίδονται Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Φοιτητές των Τμημάτων Θετικών Επιστημών και ειδικότερα σε μαθήματα όπως: Φυσική Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV, Μαθηματικές αναλύσεις, Γραμμική άλγεβρα, Συνήθεις και Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις, Μηχανική (Στατική, Παραμορφώσιμου Σώματος και Αντοχής των Υλικών), καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα σε προγραμματισμό, [γλώσσες: Fortran, Python (Data Analysis with pandas,numpy and data visualisation with plotly and seaborn), Java (σε introductory level), Matlab και Maxima], παρέχεται βοήθεια στην εκπόνηση εργασιών σχετικά με εργαστήρια ή και ασκήσεις στα πλαίσια των μαθημάτων προγραμματισμού των εκάστοτε σχολών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως μια τελειόφοιτη φοιτήτρια από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στον χώρο της θεατρικής τέχνης και των φιλολογικών μαθημάτων, έχω αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία σε θεατρικές σπουδές και είμαι διαθέσιμη να παραδώσω φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, επικεντρώνοντας στη νέα ελληνική γλώσσα, τη λογοτεχνία και την ιστορία.

Η παρακαταθήκη της εκπαιδευτικής μου πορείας περιλαμβάνει επίσης την ανάληψη ευθύνης για την επιμέλεια φοιτητικών εργασιών στα αντίστοιχα μαθήματα του τμήματος μου. Πιο συγκεκριμένα, έχω εμπλακεί στην αξιολόγηση και ανάλυση έργων/παραστάσεων, καθώς και στη σύνταξη θεατρικών προγραμμάτων.

Εκτός από τη φιλολογική πλευρά, είμαι πρόθυμη να προσφέρω τις γνώσεις μου και σε άλλους τομείς. Έχω εξειδίκευση στα μαθήματα ζωγραφικής και ελεύθερου σχεδίου, καθώς και στην εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών για τον τομέα της ζωγραφικής.

Η διδασκαλία δεν είναι απλώς καθήκον για εμένα, αλλά ένα πάθος. Είμαι πεπεισμένη ότι μπορώ να ενθαρρύνω τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των μαθητών μου, προσφέροντας τους έναν ενδιαφέροντα και ενημερωμένο τρόπο μάθησης. Με την προσέγγισή μου, επιδιώκω να δημιουργήσω ένα θετικό και ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Σας προσφέρω την ποιότητα, τη δέσμευση και την ποικιλομορφία που απόκτησα μέσα από την πολυετή μου εκπαιδευτική πορεία. Είμαι πεπεισμένη ότι η συνεργασία μας θα οδηγήσει σε θετικά και παραγωγικά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με δύο έτη εμπειρίας ως τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, ΕΚΠΑ, η πορεία μου αντανακλά την αφοσίωση και το πάθος μου για την εκπαίδευση. Σε μια προσπάθεια να εμπνεύσω τους μαθητές, καθοδηγώ με ενδιαφέρον και προσαρμοσμένες μεθόδους διδασκαλίας, προωθώντας την ενεργή συμμετοχή και τη δημιουργική σκέψη.

Με προσεκτική δομή και σχεδιασμό ασκήσεων, επιδιώκω να ενισχύσω την κατανόηση και τις δεξιότητες των μαθητών. Η διαρκής εξέλιξη στον τομέα των Θεατρικών Σπουδών μου επιτρέπει να ενσωματώνω τις πιο πρόσφατες μεθόδους και τεχνικές στη διδασκαλία.

Με πάθος προωθώ την αγάπη για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των φοιτητών μέσω συνεχούς εξέλιξης και προσωπικής δέσμευσης, δημιουργώντας ένα κλίμα που ενθαρρύνει την έκφραση και τη δημιουργία στον κόσμο της τέχνης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να αφιερώσω τη ζωή μου στην εκπαίδευση βασίζεται σε βαθιά πεποίθηση ότι η γνώση είναι η πύλη για την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Πιστεύω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικό άτομο με ξεχωριστές ανάγκες, και η εκπαίδευση πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα. Με επισήμως δομημένο ύφος, παρέχω εξειδικευμένα θέματα που αναδεικνύουν τις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή. Η συνεχής αναζήτηση για καινοτομία στη διδασκαλία αποτελεί τον πυρήνα της προσέγγισής μου. Προσφέρω προσεκτικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά θέματα, ενισχύοντας την εξέλιξη των μαθητών. Η δέσμευσή μου στην υπεροχή και η επαγγελματική μου προσέγγιση αντανακλούν τη διακεκριμένη προσήλωσή μου στην εκπαιδευτική επιτυχία και τη διαρκή εκπαίδευση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ενδιαφέρεστε για την απόκτηση εξειδικευμένης καθοδήγησης προς όφελος της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή ή την δικιά σας; Με βάση την υψηλή μου επάρκεια και τη σταθερή δέσμευση στην υπεροχή της εκπαίδευσης, προσφέρω προσεκτικά διαμορφωμένα θέματα που ενισχύουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή. Μέσω συνεπούς συνομιλίας, λεπτομερούς παρατήρησης και συστηματικής αξιολόγησης, δημιουργώ εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν τη συνολική ανάπτυξη και επιτυχία του μαθητή. Παρακαλώ, επικοινωνήστε για να συζητήσουμε πώς μπορώ να συνεισφέρω στην παιδαγωγική επιτυχία  με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν την προσέγγισή μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ως ένας φοιτητής του τρίτου έτους του τμήματος θεατρικών σπουδών, κατάφερα με την βοήθεια της Νεφέλης να παραδώσω τις αναγκαίες εργασίες του εξαμήνου αλλά και να κατανοήσω επιτέλους σε βάθος τα μαθήματα που έχω επιλέξει. Μέσω του υλικού και της καθοδήγησης της, καταφέρνει κάποιος-α να αποκτήσει γνώση σε βάθος σε ένα ευχάριστο κλίμα μαθήματος. Πάντα διαθέσιμη για κάθε τυχόν απορία. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για την συνεργασία μας.

Φλίγκος Κώστας
25.01.2024