Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δρακάκη Χαρά

Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα
Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία
Πτυχία
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος
Πιστοποίηση - Τράπεζα: Διαχείριση της Διαφορετικότητας στο Σχολείο 0
ΕΚΠΑ-ΔΠΜΣ-Μεταφραστικές Σπουδές και Διερμηνεία
Πιστοποίηση - Ταυτότητες μέσα από τη Μετάφραση 0
ΕΚΠΑ-Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας- Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας
Πιστοποίηση - Γλωσσολογία και Διδασκαλία της Γραμματικής 0
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Σεμινάριο - Διαπολιτισμική εκπαίδευση 0
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή στην εκπαίδευση 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Περιοχές που εξυπηρετώ: Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Παγκράτι, Καλλιθέα, Κάτω Πετράλωνα, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο. 

Μαθήματα μέσω διαδικτύου, και στον χώρο του μαθητή καλύπτοντας όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες.

Αναλαμβάνω την προετοιμασία για όλες τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικών. Επίσης, προσφέρω ταχύρρυθμα μαθήματα για ενήλικες που επιθυμούν εξοικείωση με τον προφορικό λόγο ή πιστοποίηση για σπουδές ή εργασία. 

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες του μαθητή, χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό υλικό ή δημιουργώντας υλικό κατά περίπτωση.

Ανάλογα την διαθεσιμότητα, υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής σε group, στο πλαίσιο του οποίου οι μαθητές μπορούν να εξασκηθούν στον προφορικό λόγο αλληλεπιδρώντας με άλλους μαθητές που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πρώτα απ 'όλα, μετά από δέκα χρόνια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και διεθνείς εμπειρίες σε διαφορετικά περιβάλλοντα, έχω αναπτύξει μια ισχυρή κατανόηση των αναγκών των μαθητών μου.

Επιπλέον, η δέσμευσή μου στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών μου είναι απόλυτη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω δεκαετή εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα απο το 2013 και έχω εργαστεί σε πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών καθώς και σε ένα απο τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της Αθήνας. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αν και κάθε δάσκαλος έχει τη δική του μοναδική ιστορία και κίνητρα, εδώ είναι μερικά από τα δικά μου:

Από μικρή ηλικία αγάπησα την αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό. Έτσι, η ανάγκη μου να μοιραστώ αυτήν την αγάπη και να εμπνεύσω άλλους να εξερευνήσουν αυτή τη γλώσσα και τον πολιτισμό είναι κεντρικό κίνητρο για μένα.

Η διδασκαλία, για εμένα,είναι ένας τρόπος να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών μου. Θέλω να τους δώσω τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και στη ζωή τους γενικότερα.

Τέλος, οι διεθνείς εμπειρίες μου με έχουν εμπνεύσει να διδάξω σε ένα περιβάλλον που προωθεί τη διαπολιτισμική κατανόηση. Η διδασκαλία μου λειτουργεί ως γέφυρα που συνδέει διαφορετικές κουλτούρες και ανοίγει παράθυρα προς τον κόσμο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η μέθοδος μου επικεντρώνεται στην ενεργό συμμετοχή των μαθητών, στην επικοινωνία και στην πρακτική εφαρμογή της γλώσσας. Προσαρμόζω το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες στις ατομικές ανάγκες και ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή, παρέχοντας, έτσι, μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Αναζητώ συνεχώς νέες μεθόδους και προσεγγίσεις για να βελτιώσω την εκπαιδευτική εμπειρία τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

7 Κριτικές

Χρειάστηκε να κάνω μαθήματα για το Proficiency αναγκαστικά λόγω εργασίας και η αλήθεια είναι ότι αν και δεν ήμουν θερμός με την ιδέα η κ. Χαρά με έκανε να αλλάξω διάθεση πολύ γρήγορα. Το μάθημα ήταν ευχάριστο και πάντα ενδιαφέρον. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Μπικής Αριστοτέλης
20.02.2024

Η Χαρά με βοηθησε να καταλάβω τη γλώσσα και να κατανοήσω πως λειτουργεί. Με τα μαθήματά μας συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν αυτό που μου έλειπε τόσα χρόνια και δυσκολευόμουν με τα αγγλικά. Πλέον βλέπω τις ξένες γλώσσες με άλλο μάτι! Ευχαριστώ για όλα!

Μπακαλης Ηλιας
20.02.2024

Ένας υπέροχος άνθρωπος, με πάθος για τη δουλειά της! Είναι επαγγελματίας, συνεπής, αλλα  πάνω από όλα έχει αγάπη για τα παιδιά και αυτό φαίνεται! Με τα παιδιά μου έκανε καταπληκτική δουλειά!

Θερμογιάννη Ελίνα
16.02.2024