Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαζαχαρίου Γεωργία

Φιλολογία (Ειδίκευση Κλασικής Φιλολογίας)
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλολογία (Ειδίκευση Κλασικής Φιλολογίας) 2023
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 2024
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Σκοπός της δουλειάς μου είναι η διευκόλυνση των μαθητών/-τριών μου, ώστε μέσα από ένα υγιές και διασκεδαστικό πλαίσιο συνεργασίας, να επιτύχουν τους στόχους τους. Είμαι 23 ετών, διαθέτω πενταετή εμπειρία στο αντικείμενο και προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο του εξωτερικού. Κίνητρα μου είναι η αγάπη για τα παιδιά και για το αντικείμενο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εμπειρία μου στον χώρο των ιδιαίτερων, είναι μόνον ένας από τους λόγους που με καθιστούν κατάλληλη για την εκπαίδευση των παιδιών σας ή και για εσάς τους ίδιους/-ες. Αφενός, το νεαρό της ηλικίας μου σε συνδυασμό με την προαναφερθήσα εμπειρία, συμβάλλει στην ουσιαστική και σε βάθος επικοινωνία με τους μαθητές/-τριες μου και την αποτελεσματικότερη συνεργασία μας. Το γεγονός αυτό με βοήθησε μέσα στα χρόνια να σχηματίσω μια εικόνα για τα ζητήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι/ες, αλλά και να οργανώσω τη διδασκαλία μου γύρω από αυτά, με σκοπό την προσπέλλαση τους. Αφετέρου, τόσο η εμπειρία μου στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό με βοήθησαν ώστε υιοθετήσω νεωτερικές παιδαγωγικές μεθόδους που θέτουν στο επίκεντρο τον μαθητή/τρια και απαλλάσσουν τη διδασκαλία μου από βαρετές και οπισθοδρομικές μεθόδους που μόνον δυσκολεύουν τους μαθητές. Τέλος, ο προσωπικός μου μόχθος για την προετοιμασία σύγχρονου και ευχάριστου υλικού σε παραλληλία με τη μεταδοτικότητα μου, διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους εκπαιδευόμενους/-ες μου να προσεγγίσουν το εκάστοτε αντικείμενο και να αγαπήσουν τόσο αυτό όσο και τη διαδικασία!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πενταετή εμπείρια στον χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων και πιο συγκεκριμένα στα Φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου. Επιπλέον έχω εκπονήσει την πρακτική μου άσκηση σε δημόσιο σχολείο της Τσέχικης Δημοκρατίας, διδάσκοντας τα Ελληνικά ως Δεύτερη Ξένη Γλώσσα, ενώ έχω εξασκήσει εθελοντικά και τη διδασκαλία των ελληνικών μέσω της μεθόδου Tandem σε γαλλόφωνα άτομα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές