Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δανούση Μαρία

67 ετών 35 έτη διδακτικής εμπειρίας
English Literature
Αγγλική Φιλολογία
Πτυχία
Glasgow University
Master - English Literature 1987 Επαληθευμένο
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Αγγλική Φιλολογία 1979 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Επαγγελματίες

Είμαι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού με πολυετή παραμονή στη Βρετανία και μεγάλη πείρα.  Αναλαμβάνω προετοιμασία για όλες τις εξετάσεις και επίπεδα (Cambridge, Michigan, IELTS, OET) 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πέρα από την άριστη γνώση της γλώσσας που μου εξασφάλισαν οι σπουδές μου και η παραμονή μου στη Βρετανία για σχεδόν έξι χρόνια, διαθέτω πείρα δεκαετιών σαν καθηγήτρια και διευθύντρια σπουδών στο δικό μου φροντιστήριο. 

Το μάθημα είναι εξατομικευμένο και καλύπτει τις ανάγκες του κάθε συγκεκριμένου μαθητή. Δεν περιορίζομαι σε διδακτικά βιβλία αλλά δημιουργώ δικό μου υλικό σχεδόν καθημερινά είτε με την μορφή άρθρων και ειδήσεων από την επικαιρότητα είτε με ποιήματα και λογοτεχνικά αποσπάσματα κατάλληλα για το επίπεδο του μαθητή και κυρίως με ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του μαθητή.

Εξάλλου διαθέτω τεράστια πείρα σε εξετάσεις Cambridge (όλα τα επίπεδα μέχρι και C2 ) για τις οποίες έχω ετοιμάσει εκατοντάδες υποψήφιους με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια διδάσκω ενήλικες για την απόκτηση του επιθυμητού επιπέδου στις εξετάσεις IELTS. Ειδικότητά μου η βελτίωση του γραπτού λόγου που αποτελεί και το πιο δύσκολο μέρος όλων των εξετάσεων, ειδικά στο IELTS.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω από τα φοιτητικά μου χρόνια ανθρώπους κάθε ηλικίας. Από το 1987 έως σήμερα έχω δικό μου φροντιστήριο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μάθηση δεν γνωρίζει ηλικία. Λατρεύω τα παιδιά και τους έφηβους αλλά επίσης αντλώ μεγάλη ευχαρίστηση από την επικοινωνία με φοιτητές και ενήλικες που έχουν στόχο την μάθηση ή την απόκτηση τυπικών προσόντων για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών ή την επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Μου αρέσουν οι προκλήσεις και αναλαμβάνω άτομα με μαθησιακές δυσκολίες όπως δυσλεξία  γιατί where there is a will there is a way (αν υπάρχει η θέληση όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε). Έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια καθώς και σειρές  μαθημάτων (online courses) στο θέμα της δυσλεξίας και έχω δημοσιεύσει δικές μου διαπιστώσεις για τις ανάγκες αλλά και τα υπέροχα μυαλά των δυσλεκτικών ατόμων στην ιστοσελίδα μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρητικές γνώσεις, μεγάλη πείρα αλλά πάνω απ' όλα το ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και η ευαισθησία είναι οι καλύτεροι οδηγοί.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
35

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές