Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγιώτης Κιρκενίδης

Καλλιθέα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Έμπειρος διπλωματούχος καθηγητής ηλεκτρικής,ακουστικής και κλασικής κιθάρας,κάτοχος ALCM(Teaching Diploma-University of West London) και πιστοποιημένος RGT tutor παραδίδει μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους μαθητές όλων των ηλικιών στις περιοχές Καλλιθέα,Μοσχάτο,Ν.Σμύρνη,Π.Φάληρο,Ρέντη και Καμίνια.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω πάρει Δίπλωμα στη κλασική κιθάρα με βαθμό Άριστα Παμψηφεί(10)-Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού με καθηγητή τον διεθνούς φήμης σολίστ Κώστα Κοτσιώλη. Έχω φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της κλασικής κιθάρας με τον ίδιο καθηγητή.Κατέχω πτυχίο ειδικού Αρμονίας με βαθμό Άριστα.Έχω παρακολουθήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με τον Γιώργο Αργυρόπουλο.Έχω πάρει το Assosiate Diploma(Teaching Diploma) με βαθμό DISTINCTION-ΑΡΙΣΤΑ(94,5/100) στην ηλεκτρική κιθάρα και το Grade 8 στη Θεωρία(Popular Music Theory) από το London College Of Music(University Of West London).Παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του RGT. Ανάπτυξη μεθολογίας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προετοιμασία όλων των επιπέδων για τις εξετάσεις του  RGT αλλά και για την εκμάθηση της ηλεκτρικής κιθάρας γενικότερα.Έχω πολυετή πείρα σε εμφανίσεις με μουσικά σύνολα με την κλασική και την ηλεκτρική κιθάρα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω μαθήματα κλασικής, ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο της Καλλιθέας από τον Οκτώβριο του 2000 εώς και σήμερα, στο Ωδείο Σύγχρονη Άποψη του Μάκη Μέρλου στο Νέο Κόσμο από τον Σεπτέμβριο του 2007 εώς και σήμερα και στο Δημοτικό Ωδείο του Πειραιά. Έχω συνεργαστεί ως καθηγητής κιθάρας με το 10ο Δημοτικό Σχολειό Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο πλαίσιο της εθελοντικής συνεισφοράς και παροχής υπηρεσιών από τον Δεκέμβριο του 2013 εώς και τον Μάιο του 2019,με το Θουκυδίδειο Ωδείο από τον Ιανουάριο του 2005 εώς και τον Ιούνιο του 2009 και με το Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά στα προπαρασκευαστικά μαθήματα κλασικής κιθάρας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Δραπετσώνας από τον Ιανουάριο του 2004 εώς και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές