Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
22 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας

Μαθήματα Γερμανικών στην Αθήνα και online

Ανώτερη Δραματική Σχολή
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Γεια σας! 

Είμαι 22 ετών, απόφοιτη Ανώτερης Δραματικής σχολής και σπουδαζω για το 2ο πτυχίο μου στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική ηλικία του ΕΚΠΑ. Εκτός αυτών, είμαι κάτοχος του γερμανικού πτυχίου Β2 (προχωρημένο επίπεδο γλωσσομάθειας). Ενδιαφερόμενη να συνδυάσω τις μέχρι τώρα σπουδές μου με την αγάπη μου για τα παιδιά, προσφέρομαι για α. φύλαξη και δημιουργική απασχόληση/ (θεατρικό παιχνίδι) & β. μαθήματα γερμανικών. Για περισσότερες πληροφορίες στείλετε ένα μήνυμα αφήνωντας κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σας, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τον παιδαγωγικό τομέα ήταν μια συνειδητή επιλογή να κυνηγήσω το όνειρο μου. Παρότι δεν έχω ιδιαίτερη προϋπηρεσία, η αγάπη και η αφοσίωση μου στα παιδιά και στη παιδαγωγική διαδικασία θεωρώ πως δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Η τιμή είναι ενδεικτική και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες και την οικονομική ευχέρεια του εκάστοτε γονέα. 

***Η online επιλογή είναι λύση ανάγκης και θα προτιμούσα να αποφευχθεί, καθώς πιστεύω πως δεν είναι το ίδιο ευχάριστη και αποδοτική και πως η δια ζώσης επικοινωνία είναι αναντικατάστατη.

Επαγγελματική Εμπειρία

• αναφορικά με τη δημιουργική απασχόληση, αν και δεν έχω κάποια επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, έχω υπάρξει φροντίστρια παιδιών του κοντινού μου περιβάλλοντος.

• όσο αφορά τα μαθήματα γερμανικών, έχω μια μικρή εμπειρία καθώς είχα αναλάβει μαθήματα της μητέρας μου που είνα καθηγήτρια γερμανικών. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - ΤΕΑΠΗ Επαληθευμένο
Μοντέρνοι Καιροί
Πτυχίο - Ανώτερη Δραματική Σχολή 2024 Επαληθευμένο
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;