Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
30 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αγγλική Φιλολογία
Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Καθηγήτρια φιλολογικών στον Πειραιά και online

IELTS (Academic & General), Cambridge (C2 Proficiency, C1 Advanced, B2 First), TOEIC, TOEFL, Michigan ECCE & ECPE. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών σε μαθητές όλων των ηλικιών. Διδάσκω για επαγγελματικούς σκοπούς, με εξειδίκευση στην προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με 10 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και αγγλικών για όλες τις ηλικίες και επίπεδα, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, προσφέρω ιδιαίτερα προσαρμοσμένα μαθήματα με έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, τη διαδραστικότητα και τη συνεχή πρόοδο των μαθητών. Η μεθοδολογία μου συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, αξιοποιώντας ποικιλία εργαλείων και τεχνολογίας, ενώ δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία για πιστοποιήσεις και στη διδασκαλία αγγλικών για επαγγελματικούς σκοπούς. Με σταθερή δέσμευση στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αυτονομίας κάθε μαθητή, παρέχω ευέλικτα δια ζώσης και online μαθήματα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον μάθησης που προωθεί τη γνώση, το σεβασμό και την ουσιαστική πρόοδο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου συνοδεύεται από αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε πιστοποιήσεις και πρόοδο μαθητών, ενώ η προσέγγιση μου συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ποικιλομορφία μεθόδων και πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε εκπαιδευόμενο.
 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Διάλεξα τη διδασκαλία επειδή θέλω να βοηθάω τους μαθητές να εξελίσσονται, να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, μεταδίδοντας με απλό και κατανοητό τρόπο τη γνώση και το όραμά μου για μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατανοώ τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή μέσα από ανοιχτή συζήτηση, προσεκτική παρατήρηση στο μάθημα και ανάλυση της προόδου του, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία στα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Αγγλική Φιλολογία 2019 Επαληθευμένο
Cornell
Πιστοποίηση - Digital Marketing 2025 Επαληθευμένο
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;