Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
29 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας

Ιδιαίτερα σε βιολογία, μικροβιολογία στο Μεσολόγγι και online

Βιολογία
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Απόφοιτη Τμήματος Βιοτεχνολογίας παραδίδει μαθήματα Βιολογίας (Μοριακής, Γενετικής, Μικροβιολογίας και συναφών αντικειμένων), καθώς και υποστήριξη και προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 Παρεχόμενες υπηρεσίες :

Παράδοση μαθημάτων βιολογίας σε μαθητές και προετοιμασία για πανελλήνιες.

Παράδοση μαθημάτων βιολογίας, (Μικροβιολογίας, Μοριακής, Γενετικής, και συναφών
αντικειμένων).

Υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση διπλωματικών εργασιών και ακαδημαϊκών projects.

Συγγραφή επιστημονικών άρθρων και δημιουργία παρουσιάσεων.

Ανάλυση και κατανόηση επιστημονικών άρθρων για τη διευκόλυνση της μελέτης και της έρευνας.

Μετάφραση επιστημονικών και ακαδημαϊκών άρθρων.

Για πληροφορίες σχετικά με ιδιαίτερα μαθήματα και για άμεση επικοινωνία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κάποιος θα μπορούσε να με προτείνει για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την ικανότητά μου να εργάζομαι μεθοδικά και αποτελεσματικά. Διαθέτω ισχυρό υπόβαθρο στις βιοεπιστήμες, αναλυτική σκέψη και προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε επαγγελματικό έργο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματική εμπειρία στη διδασκαλία Βιολογίας και συναφών επιστημών, ακαδημαική και εργαστηριακή εμπειρία στην ελλάδα και στο εξωτερικό ( glioblastoma GBM in brain cancer, Neurogenerative disease Alzheimer) .Εξειδίκευση στη μοριακή νευροβιολογία.

Υποστήριξη μαθητών για Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Διδακτική προσέγγιση
  •  “Μέσα από συζήτηση, αξιολόγηση του επιπέδου και παρατήρηση του τρόπου μάθησης του μαθητή, προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες του.”
  • “Κατανοώ τις ανάγκες κάθε μαθητή παρατηρώντας τη δυσκολία του στα διάφορα θέματα και προσαρμόζοντας ανάλογα την προσέγγισή μου.”
  • “Μέσα από αρχική αξιολόγηση και συνεχή επικοινωνία, εντοπίζω τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του μαθητή για εξατομικευμένη διδασκαλία.”

Κίνητρό μου αποτελεί η συνεχής επιστημονική εξέλιξη και η συμβολή μου στην κατανόηση και αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών νοσημάτων. Στόχος μου είναι να αναπτύξω τις ερευνητικές μου δεξιότητες σε ένα οργανωμένο και καινοτόμο περιβάλλον, όπου θα μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά μέσα από μεθοδική και υπεύθυνη εργασία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Master - Βιολογία 2025 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πιστοποίηση - Διδασκαλία αντικειμένου 2025 Επαληθευμένο
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;