Αναλαμβάνω τη διδασκαλία φιλολογικών στην Αθήνα και online
Είμαι Φιλόλογος, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Αναλαμβάνω τη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, αλλά και σε μαθητές του Δημοτικού.
Διδάσκω με τρόπο απλό, κατανοητό και αποτελεσματικό.
Εξηγώ τα πράγματα με τρόπο που ο μαθητής τα καταλαβαίνει χωρίς άγχος, και προσαρμόζω το μάθημα ακριβώς στις ανάγκες του.
Δίνω σταθερότητα, πρόγραμμα και βάζουμε μαζί μικρούς στόχους, που φέρνουν άμεση βελτίωση.
Επικοινωνώ ήρεμα και ανθρώπινα, είμαι συνεπής και απαιτώ το καλύτερο από τον μαθητή με τρόπο που τον βοηθά να νιώσει σίγουρος.
Θέλω να προχωράει, να νιώθει ότι μπορεί, και να βλέπει την πρόοδο από μάθημα σε μάθημα.
Έχω επαγγελματική εμπειρία στη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου και στις πρώτες τάξεις του Λυκείου. Επιπλέον, έχω διδακτική εμπειρία με παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας.
Έχω δουλέψει με μαθητές που χρειάζονταν στήριξη στα Αρχαία Ελληνικά, στην ελληνική γραμματική, στη μελέτη Νεοελληνικών Κειμένων, στην μελέτη της Ιστορίας και στη συνολική οργάνωση του διαβάσματος.
Η επαφή με διαφορετικές ηλικίες με έχει βοηθήσει να αναγνωρίζω γρήγορα τις ανάγκες του κάθε μαθητή και να προσαρμόζω το μάθημα στον ρυθμό και τον τρόπο σκέψης του.
Στόχος μου είναι πάντα να νιώθει ο μαθητής σιγουριά, να βλέπει ξεκάθαρη πρόοδο και να χτίζει σταθερά την αυτοπεποίθησή του.
Επέλεξα την ιδιωτική διδασκαλία γιατί μου αρέσει να βοηθάω τους μαθητές να νοιώθουν πιο σίγουροι με το διάβασμά τους.
Μου αρέσει να κάνω τα μαθήματα πιο απλά, κατανοητά και ανθρώπινα. Θέλω ο μαθητής μου να νοιώθει ότι έχει δίπλα του κάποιον που του εξηγεί, οργανώνει το διάβασμά του, και τον βοηθά να βελτιώνεται.
Η πρόοδος των παιδιών και η εμπιστοσύνη των γονέων είναι αυτό που με κάνει να συνεχίζω με συνέπεια και ενδιαφέρον.
Στο πρώτο μάθημα αφιερώνω λίγο χρόνο για να γνωρίσω τον μαθητή και να δω πού νιώθει άνεση και πού δυσκολεύεται.
Μιλάμε απλά και χαλαρά για το τι τον προβληματίζει, και μέσα από μικρές ασκήσεις καταλαβαίνω πώς σκέφτεται και πώς δουλεύει.
Έτσι μπορώ να εντοπίσω τι χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και τι μπορεί να βελτιωθεί άμεσα.
Στόχος μου είναι να φτιάξουμε μαζί ένα πρόγραμμα που να του ταιριάζει και να τον βοηθά να προχωρά με σιγουριά.