Είμαι απόφοιτη του τμήματος English Language and Literature of AUTH και κάτοχος του Master’s in Teaching English as an International Language of HOU, με συνεχή αγάπη για τη διδασκαλία και την εξέλιξη των μαθητών μου. Παράλληλα, διαθέτω επιμόρφωση στη Special Education, γεγονός που μου επιτρέπει να υποστηρίζω αποτελεσματικά και μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, για όλα τα επίπεδα (A1–C2), με εξατομικευμένη προσέγγιση, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και στόχο η εκμάθηση της γλώσσας να είναι ουσιαστική, ευχάριστη και αποτελεσματική.
Η εργασία μου ως Speaking Examiner σε πιστοποιήσεις αγγλικών μου έχει προσφέρει όλες τις απαραίτητες εμπειριες και γνώσεις που μπορώ να μεταλαμπαδεύσω στους μαθητές μου, ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Δίνω προσοχή στην λεπτομέρεια και δημιουργώ εξατομικευμένα lesson plans για κάθε μαθητή μου, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις μαθησιακές τους ανάγκες. Τέλος διατηρώ το μάθημα διασκεδαστικό γιατί το πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε την διαδικασία της μάθησης!
Διαθέτω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, έχοντας εργαστεί σε διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και βαθμίδες εκπαίδευσης. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζομαι ως Speaking Examiner στον τομέα των αγγλικών Πτυχίων, όπου εξετάζω την προφορική επίδοση των υποψηφίων. Παράλληλα τα τελευταία 8 χρόνια προσφέρω εξατομικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, ενώ έχω εργαστεί σε φροντιστήρια και νηπιαγωγεία ως καθηγήτρια αγγλικών.