Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
28 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας

Μαθήματα φιλολογικών στην Θεσσαλονίκη και online

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνεχίζω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με έμφαση στη Γλώσσα και την Έκθεση, τα Αρχαία Ελληνικά και την Ιστορία.

Στόχος μου είναι κάθε μαθητής να κατανοεί ουσιαστικά την ύλη, να αποκτά σωστή μεθοδολογία μελέτης και αυτοπεποίθηση, μέσα από ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες και στον δικό του ρυθμό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εξατομικευμένη διδασκαλία
Κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες, δυσκολίες και ρυθμό μάθησης. Το μάθημα προσαρμόζεται σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ουσιαστική κατανόηση της ύλης
Στόχος δεν είναι η απλή αποστήθιση, αλλά η κατανόηση, η σωστή μελέτη και η ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

Σωστή μεθοδολογία μελέτης
Βοηθώ τον μαθητή να οργανώνει τον χρόνο του, να διαβάζει αποτελεσματικά και σταδιακά να αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία.

Συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον
Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία με τον μαθητή και στη δημιουργία ενός ήρεμου και υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης.

Εμπειρία σε Δημοτικό & Γυμνάσιο
Ιδιαίτερα μαθήματα και διδακτική εμπειρία σε μαθητές Γυμνασίου μέσω των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα Μαθήματα – Δημοτικό & Γυμνάσιο
Παροχή εξατομικευμένης διδασκαλίας και καθημερινής μελέτης, με έμφαση στην κατανόηση της ύλης, την οργάνωση και την ανάπτυξη σωστής μεθοδολογίας μελέτης.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Γυμνάσιο
Διδακτική εμπειρία σε μαθητές Γυμνασίου, με έμφαση στα φιλολογικά μαθήματα, την εμπέδωση της σχολικής ύλης και την προετοιμασία για διαγωνίσματα και εξετάσεις.

Διδακτική προσέγγιση
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;