Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελευθεριάδης Βασίλης

έως 40 ετών
Στατιστικός
Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Στατιστικός 2017 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Μαθηματικός 2012 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Είμαι Μαθηματικός με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Στατιστική και έμπειρος αναλυτής δεδομένων. Αναλαμβάνω υπεύθυνα στατιστικές αναλύσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο στατιστικό πρόγραμμα SPSS και στο Microsoft Excel σε APA Style, με πίνακες, γραφήματα 3D, απαραίτητα σχόλια και συμπεράσματα. Επίσης, είμαι συντονιστής-επιβλέπων ομάδας εκπόνησης ερευνητικών έργων, διπλωματικών εργασιών, πτυχιακών και εργασιών εξαμήνου, στους τομείς των Μαθηματικών, της Ψυχολογίας, των Παιδαγωγικών, της Φυσικοθεραπείας, της Διατροφολογίας, της Βιολογίας, της Νοσηλευτικής, της Φυσικής Αγωγής, της Ιατρικής και των Τουριστικών Επιστημών. Τέλος, αναλαμβάνω την ανάλυση και απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η υψηλή ποιότητα των στατιστικών αναλύσεων είναι βασικός λόγος να με προτιμήσει κάποιος. Ένας άλλος λόγος είναι η προσιτή τιμή η οποία είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις τιμές της αγοράς αλλά και πολύ καλή δεδομένου της ποιότητας που προσφέρεται. Επιπλέον, σημαντικός λόγος να με προτιμήσει κάποιος είναι η αμεσότητα της επικοινωνίας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία στον χώρο είναι 10 ετής. Έχω δουλέψει περίπου σε 35 εταιρείες και αυτήν την στιγμή δραστηριοποιούμαι στην προσωπική μου ατομική επιχείρηση. Οι στατιστικές αναλύσεις παραδίδονται κατά σύστημα APA με πλήρη περιγραφή όλων των αποτελεσμάτων, οπτική παρουσίαση και αναλυτική αναφορά συμπερασμάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι σημαντικό κομμάτι της πορείας μου και την έχω επιλέξει καθώς είναι ενδιαφέρον να μοιράζομαι γνώσεις με τους φοιτητές μου και να τους δίνω σημαντικά εφόδια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Θεωρώ ότι η διδασκαλία πέραν από ενδιαφέρουσα είναι και ένα κοινωνικό έργο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός φοιτητή γίνονται άμεσα αντιληπτές μέσα από τεστ αξιολόγησης και από συζήτηση περίπου 1 ώρας. Ωστόσο η εμπειρία μου στον χώρο της Στατιστικής μπορεί να δώσει σε λίγες ώρες μαθήματος τα απαραίτητα εφόδια ακόμη και τους πιο αδύναμους φοιτητές να χτίσουν μία ανάλυση δεδομένων μόνοι τους

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές