Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΝΕΦΕΛΗ ΦΡ.

έως 30 ετών
Ζωγράφου-Ιλίσια-Γουδί-Καισαριανή-Παγκράτι-Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Απόφοιτη Γερμανικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος  C2 Sprachdiplom του GOETHE INSTITUT και τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου της Βιέννης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών σε παιδιά και ενήλικες. Τιμές συζητήσιμες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ασχολούμαι με τα Γερμανικά από πολύ μικρή ηλικία και έχω πείρα σε ότι αφορά την προετοιμασία για τα πτυχία του GOETHE INSTITUT. Έχοντας ζήσει στην Αυστρία για 6 χρόνια κατέχω πλέον τη γλώσσα. Θα χαρώ να μεταδώσω τη γνώση και την εμπειρία μου σε όσους το χρειάζονται. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η Νεφέλη διακατέχεται από όρεξη και μεταδοτικότητα. Προετοιμάζει το κάθε μάθημα ξεχωριστά στις ανάγκες του μαθητή και κάνει έτσι εύκολη την εκμάθηση μιας τόσο απαιτητικής γλώσσας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και την προτείνω για οποιονδήποτε θέλει να έχει επιτυχία στις εξετάσεις του Goethe και παράλληλα να μάθει σε βάθος Γερμανικά.

Aris Panagiotopoulos


Προτείνω την Νεφέλη ανεπιφύλακτα για πολλούς λόγους. Είναι Οργανωτική, με υπομονή, και πάντα με ιδέες. Καταλαβαίνει πως να εστιάσει στις ελλείψεις του μαθητή και πως να το ξεπεράσει. Μεταδίδει ευχάριστα τις γνώσεις της και σε κάνει να αγαπήσεις την γλώσσα. Σίγουρη επιτυχία για το πτυχίο!! Διαθέσιμη πάντα να σου εξηγήσει κάθε απορία.

Vasoula V-Loudi