Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονομάκου Ευαγγελία

Χημικός
αχαρνές, ολυμπιακό χωριό, κηφισιά, ερυθραία, νέα φιλαδέλφεια, νέα ιωνία, μαρούσι, χαλάνδρι, μεταμόρφωση, γαλατσι, λαμπρινη, κατω πατησια, πετρουπολη, ιλιον, άγιος στέφανος, άνοιξη και γύρω περιοχές
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Χημικός 2010 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Χημικός εργαζόμενη σε φροντιστήριο, με κατεύθυνση την ανόργανη χημεία, επιμόρφωση στις μαθησιακές δυσκολίες και  σχολική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα  χημείας σε μαθητές  γυμνασίου, λυκείου και αποφοίτους. Αναλαμβάνεται υπεύθυνη προετοιμασία Πανελληνίων Εξετάσεων Χημείας. Παρέχονται δωρεάν σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό. Online μαθήματα με τη χρήση σύγχρονων μέσων διδασκαλίας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιτυχία των μαθητών μου προέρχεται από την αγάπη μου για τη χημεία, τον βιωματικό τρόπο παράδοσης, την επικέντρωση στις ελλείψεις και τα κενά του μαθητή, τα διαγωνίσματα και τις τακτικές επαναλήψεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα δώδεκα χρόνια με αρκετές επιτυχίες και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας είναι το μάθημα να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών μου. Παράλληλα, συνεργάζομαι με διάφορους φροντιστηριακούς οργανισμούς τέσσερα χρόνια έχοντας αναπτύξει σταθερές και αξιόλογες συνεργασίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι αρκετά δημιουργικό το να προσπαθεί κάποιος να κάνει όσο πιο απλή γίνεται μια θετική επιστήμη! Πέρα από αυτό, η διδασκαλία είναι μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική επιλογή διότι συνδιάζει την αγάπη για την εκάστοτε επιστήμη με τη μάθηση. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά οι ανάγκες ενός μαθητή γίνονται κατανοητές μέσα από μια συνέντευξη, κάποιο διαγνωστικό τεστ και έλεγχο της γραπτής και προφορικής του ικανότητας. Στη συνέχεια οι ανάγκες αξιολογούνται βάσει των προφορικών και γραπτών επιδόσεων σε τεστ και διαγωνίσματα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Με τον επαγγελματισμό της και την ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις που είχε η κόρη μου ως μαθήτρια πετύχαμε το Πολυτεχνείο! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Μωρ Ελένη
03.07.2023

Ευχαριστω πολυ κυρια Ευαγγελια που βοηθησατε τον Μαριο να αγαπησει τη χημεια! 

Papadakou Rita
28.05.2020

πάρα πολύ καλή, φιλική και αποτελεσματική στη δουλειά της! το παιδί την λάτρεψε! με εξυπηρέτησε αμέσως μόλις της έστειλα μήνυμα στο skype! ευχαριστώ κα Ευαγγελία!

Βογιατζάκη Στυλιανή
12.06.2016