Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πιστόλας Νικόλαος

έως 40 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος του Ν1( ανώτατου πτυχίου της ιαπωνικής γλώσσας) και παλιός νικητής του διαγωνισμού ομιλίας στην ιαπωνική γλώσσα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στην οικία σας αλλά και διαδικτυακά για όλα τα επίπεδα, όπως και προετοιμασία για τα πτυχία N5, N4, Ν3, N2 και N1. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα ιαπωνικά ιδεογράμματα, kanji, με την αφομοίωση των οποίων η προσπάθεια εκμάθησης της γλώσσας αποκτά αμφίπλευρο χαρακτήρα και γίνεται ταχύτερα. Ταυτόχρονα, επιχειρείται εμβάθυνση στην κουλτούρα και στον πολιτισμό της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, κάτι που βοηθάει στην ουσιαστικότερη κατανόηση της ιαπωνικής γλώσσας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνεται μεγάλη σημασία στα ιαπωνικά ιδεογράμματα, τα οποία είναι ο "ακρογωνιαίος λίθος" για την σωστή εκμάθηση της ιαπωνικής γλώσσας. Επίσης, από πολύ νωρίς το μάθημα γίνεται μόνο στα ιαπωνικά, με διάλογο πάνω σε ενδιαφέροντα κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα της Ιαπωνίας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία ιαπωνικής γλώσσας - 12 χρόνια.

Εμπειρία τόσο σε τάξη, όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο στόχος μου είναι αυτός: να βοηθάω τους μαθητές μου να κάνουν πράξη τα όνειρα τους. 夢を叶える努力を一生懸命させてもらおう!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αναλόγως με το προφίλ του μαθητή και με τους στόχους που έχει, διαμορφώνεται και ο ρυθμός της διδασκαλίας. Για τον μαθητή/τρια που ενδαιφέρεται κυρίως για την κατανόηση anime π.χ. θα επιλέξουμε διαφορετικό υλικό από το αν επιθυμούσε να προχωρήσει μέσω των πτυχιών. Επίσης, γίνεται προσπάθεια να βρούμε το δυνατό σημείο του κάθε μαθητή και να επικεντρωθούμε σε αυτό, γιατί η υψηλή ικανότητα σε ένα πεδίο (όπως τα προφορικά, το ακουστικό κ.α.) συμπαρασύρει και βελτιώνει τα υπόλοιπα και τονώνει την αυτοπεποίθηση του σπουδαστή της γλώσσας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές