Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρυσούλα Θεοδώρα

έως 40 ετών
Φυσικός
Ιατρική Φυσική
Βιοπληροφορική
Κυψέλη, Αθήνα
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φυσικός 2014
Εθνικό Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο
Master - Ιατρική Φυσική 2016
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Master - Βιοπληροφορική 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής του Α.Π.Θ. με διδακτική εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, μαθηματικών και χημείας σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Έχω αναλάβει μαθητές για την προετοιμασία του για τις εξετάσεις της τρίτης λυκείους, μαθήματα βιοχημείας και βιοφυσικλης για καταρκτήριες εξετάσεις στην Ιατρική, και άλλα πανεπιστημιακά μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά με αφοσίωση και υπομονή. Διαφορετικη προσέγγιση σε κάθε παιδί ανάλογα με το χαρακτήρα του και τον τρόπο διαβάσματός του. Εμπειρία στη διδασκαλία και σε τάξη, ιδιαίτερα μαθήματα και προετοιμασία για πανελλήνιες. Όρεξη για δουλειά, μεθοδικότητα και οργανωτικότητα (κλίμακωση του βαθμού δυσκολίας των ακήσεων σε κάθε ενότητα και επαναληπτικά τεστ για εμπέδωση της ύλης).

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων Διδακτική εμπειρία σε φοιτητές ιατρικής στα πλαίσια του εργαστηρίου της ιατρικής φυσικής. Προετοιμασία για καταρκτήριες εξετάσεις στην Βιοχημεία και τη Βιοφυσική για τη σχολή της Ιατρικής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που μου άρεσε από όταν ήμουν και η ίδια μαθήτρια. Είναι ιδιαίτερα δύσκολή διαδικασία που απαιτεί όχι μόνο γνώσεις για το αντικείμενο που διδάσκεται αλλά και μια συνεχή απόκτηση εμπειριών καθώς κάθε μαθητής έχει τις δικές του απαιτήσεις και ιδιατερότητες.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για κάθε παιδί υπάρχουν πράγματα που αγαπάει περισσότερο και λιγότερο. Υπάρχει η περίπτωση των μαθητών που είναι ιδιαίτερα διαβαστεροί και έχουν βαθιά κατανόηση για το αντικείμενο, μαθητές που καταλαβαίνουν εύκολα αλλά δεν είναι διατεθιμένοι να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπαθεια και αυτοί που δυσκολεύονται περισσότερο. Κάθε μαθητής έχεις τις δικές του ιδιαιτερότητες και χρειάζεται διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Με συνεχείς ασκήσεις, λυμένα παραδείγματα και επιμονή μπορούν να βοηθηθούν όλοι.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές