Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατσακούλα Παναγιώτα

έως 30 ετών
Φιλόλογος
Πετρούπολη Αττικής
Πτυχία
Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2020
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επίσης, αναλαμβάνεται η καθημερινή μελέτη και προετοιμασία μαθητών δημοτικού και γυμνασίου. Διατίθεται επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό και επαναληπτικές ασκήσεις όλων των ενοτήτων για περεταίρω κατανόηση του μαθήματος. Το υλικό και οι μέθοδοι διδασκαλίας προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή ή μαθήτριας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Από τότε που τελείωσα το λύκειο ασχολούμαι με παιδιά. Χαρακτηρίζομαι για την υπομονή, την μεταδοτικότητα, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μου. Δεν έχω την ψυχρή παρουσία του "καθηγητη-αυθεντια", αλλα βοηθάω τα παιδιά να μάθουν από εμένα, ενω ταυτόχρονα μαθαίνω και εγώ από αυτά!

Επαγγελματική Εμπειρία

- Εργασία  σε τμήμα μελέτης κέντρου ξένων γλωσσων. Συνεργισία με: μαθητές από Β' Δημοτικού έως Β' Γυμνασίου(καθημερινή μελέτη και προετοιμασία ολων των μαθητών σε όλα τα μαθήματα, επίλυση αποριών, προετοιμασία για τα διαγωνίσματα του σχολείου)

- Εργασία σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Συνεργασία με τμήμα μαθητών Α' Γυμνασίου και ΣΤ' Δημοτικού. (Καθημερινή μελέτη και προετοιμασία των φιλολογικών μαθημάτων, επιπλέον ασκήσεις και επαναλήψεις για περαιτέρω κατανόηση όλων των ενοτήτων, παροχή πρόσθετου εκπαιδευτικού υλικού).

-Ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών σε μαθήτρια με μαθησιακές δυσκολίες από τη Β' Γυμνασίου έως σήμερα (Α' Λυκείου ΕΠΑΛ-δια ζώσης και εξ αποστάσεως)

- Καθημερινή κατ'οίκον μελέτη και προετοιμασία μαθητή με ΔΕΠΥ και μαθησιακές δυσκολίες από την Β' Δημοτικού έως σήμερα (Α' Γυμνασίου).

- Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες Α', Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού και Α' Λυκείου.

- Εκμάθηση γραφής και ανάγνωσης σε μαθητή νηπίου.

- Φύλαξη και δημιουργική απασχόληση βρεφών

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

"Βρες ένα επάγγελμα που αγαπάς και δεν θα δουλέψεις ποτέ στην ζωή σου". Αυτό που πάντα ήθελα είναι να βρίσκομαι μαζι με παιδιά. Η αγάπη μου για τα παιδιά σε συνδυασμό με τη γοητεία της ελληνικής γλώσσας με έκαναν φιλόλογο! Στόχος μου είναι όχι να μεταδίδω στείρες γνώσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά να τους μαθαίνω πώς να μαθαίνουν, στο βαθμό που είναι αυτό εφικτό. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές