Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιαννουπλάκη Μιμη

Αγγλική Φιλολογία
Online teaching of English
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Αγγλική Φιλολογία 0 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Online teaching of English 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος. Χρηση Video Games and applications στη διδασκαλια. Προετοιμασία για κάθε επίπεδο. Έμφαση στο διάλογο και τη σωστή προφορά, ώστε να εισαστε σε θεση να επικοινωνησετε οπου κι αν βρεθειτε με αυτοπεποιθηση. Συνηθως δισταζουμε να χρησιμοποιησουμε τη γλωσσα γιατι φοβομαστε μηπως κανουμε λαθος. Αυτο μπορει να ξεπεραστει μεσα απο τη δημιουργικη επικοινωνια, τον εμπλουτισμο του λεξιλογιου και της γραμματικης. Επισης, γινεται προετοιμασια για οποιο πτυχιο και επιπεδο ενδιαφερεστε και προετοιμασια ακόμη και για επαγγελματικες συνεντευξεις (Job Interviews). Τα μαθηματα προσφερονται σε μαθητες καθε ηλικιας καθως και σε μικρες ομαδες. Προσεγγιζουμε τη γλωσσα μεσα απο αυθεντικες πηγες και ψηφιακα μεσα προσφεροντας μια εντελως διαφορετικη εμπειρια στο πως κατακταται η γλωσσα και η επικοινωνια μεσω αυτη. Πολύ φιλικές τιμές. Επικοινωνήστε για να συζητήσουμε πώς μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ταυτοχρονα προσφερονται εξειδικευμενα μαθηματα προφορικης επικοινωνιας και προφορας σε πολυ μικρες ομαδες για οσους θελουν να εξασκησουν τον προφορικο λογο και εχουν ηδη καποιο επιπεδο και γνωση της γλωσσας. Τα μαθηματα οργανωνονται με βαση συγκεκριμενες θεματικες και ανταποκρινονται στις αναγκες φοιτητων, επαγγελματιων και ενηλικων που επιθυμουν να αποκτησουν εφεση στην προφορικη τους επικοινωνια. Για περισσοτερα, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διοτι μπορω να κανω τον μαθητη να αγαπησει την Αγγλικη γλωσσα, να συνδεσει τα Αγγλικα με την καθημερινοτητα του, να αναπτυξει την αυτοπεποιθηση του στον γραπτο και προφορικο λογο. Επισης, δινω ιδιαιτερη εμφαση στην προφορα και στο πως πρεπει να οργανωνουμε τη σκεψη μας οταν μαθαινουμε μια γλωσσα. Ο συνδυασμος των παραπανω κανει σε λιγο διαστημα εμφανη τη διαφορα σε καθε μαθητη ως προς το ποσο ευκολα μπορει πλεον να επικοινωνει και να χαιρεται να χρησιμοποιει τα Αγγλικα της/του. Τα μαθηματα ειναι εντατικα και αποσκοπουν στην ποιοτητα της γνωσης. Η γλωσσα μαθαινεται μεσα απο τη εμπειρια, το βιωμα και το αυθεντικο υλικο οχι μονο μεσα απο την τυφλη συμπληρωση ασκησεων. Σε αυτο το βιωμα δινω τεραστια εμφαση. Οργανωνω special speaking classes and exclusive grammar classes.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματικη εμπειρια που διαθετω ξεπερνα τα 16 χρονια και τα μαθηματα εχουν προσφερθει σε ενηλικες και σε παιδια απο 7-70 ετων. Οι αναγκες του καθε μαθητη διαφερουν και τα μαθηματα σχεδιαζονται με βαση το προφιλ του ωστε να νιωθει ανετα, να αναπτυξει την αυτοπεποιθηση του και γρηγορα να φτασει τον στοχο που εχει θεσει. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επελεξα τη διδασκαλια διοτι μου αρεσει πολυ να χτιζω σχεσεις με τους μαθητες μου, αγαπω τη γνωση και τη μεταδοση της και πιστευω οτι ειναι σπουδαιο να ειμαστε ωφελιμοι στο κοινωνικο συνολο και μεσα απο τη διδασκαλια να καταφερνουμε να ξεκλειδωνουμε τις δυνατοτητες των ανθρωπων, να τους βοηθαμε να πιστεψουν στον εαυτο τους και να διεκδικησουν τα ονειρα τους αποκτωντας επιπλεον προσοντα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μεσα απο τη συζητηση, ορισμενες ερωτησεις που θετω και κυριως ακουγοντας τον να περιγραφει ο ιδιος το τι χρειαζεται και ποιους στοχους εχει. Ενας εμπειρος καθηγητης εχει τη δυνατοτητα μεσα απο συγκεκριμενες ερωτησεις να καταλαβει και σε ποιο επιπεδο βρισκεται ο μαθητης αλλα και ποιοι τροποι διδασκαλιας ενδεικνυνται για την περιπτωση του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έτη εμπειρίας
18

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η Δήμητρα είναι η δασκάλα που πάντα ονειρεύσουν! Μια δασκάλα υποστηρικτική, με άπειρες γνώσεις επί παντός επιστητού που στόχος της είναι μέσα από την εκμάθηση των αγγλικών να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό του μαθητή! Δουλεύει εξατομικευμένα πάνω στα ενδιαφέροντα του μαθητή αλλά ταυτόχρονα σου δίνει υλικό πάνω σε θέματα εφ' όλης της ύλης για να "πλάσει" έναν μαθητή με γνώσεις  γενικού ενδιαφέροντος! Αν έπρεπε να διαλέξω ξανά μια δασκάλα αγγλικών θα διάλεγα την Δήμητρα ξανά και ξανά για 1001 λόγους! 

Καραβαγγέλη Κατερίνα
16.01.2024

Η κ Γιανουπλακη  κάνει πολύ καλη δουλειά , ακούει και σέβεται τους στόχους των μαθητών ,τις ανάγκες τους,τον διαθέσιμο χρόνο,τον ρυθμό τους και μαζί βρίσκουν το κατάλληλο πρόγραμμα και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν.Το  μάθημα είναι πολύ ενδιαφέρον ,είναι υπεροχη επαγγελματίας και ανθρώπος.

Πασσάλη Βασιλική
15.12.2023

Εξαιρετική και έμπειρη καθηγήτρια, διδάσκει με ζήλο και ενθουσιασμό προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Το ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα του κάθε μαθήματος αλλά και οι καινοτόμες διδακτικές μέθοδοι με βοήθησαν να σημειώσω σημαντική πρόοδο από τα πρώτα κιόλας μαθήματα τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο και γραμματική. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Δήμητρα για ένα όμορφο ταξίδι εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας και σίγουρη επιτυχία στο τέλος. 

Andria Michael
07.12.2023