Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανάγου Νατάσα

έως 30 ετών
Πτυχία
Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
Πιστοποίηση - Φούγκα 2020
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μουσικός με πτυχίο φούγκας με βαθμό άριστα, αντίστιξης (άριστα), αρμονίας και με παράλληλη φοίτηση πιάνου και μονωδίας παραδίδει μαθήματα μουσικής, πιάνου και φωνητικής/τραγουδιού σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, μαθήματα υποχρετικών και ανώτερων θεωρητικών. Επίσης, παρέχονται οι πρώτες γνώσεις μουσικής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Τα μαθήματα παραδίδονται και ονλάιν

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μ' αρέσει η ενασχόληση με το αντικείμενό μου και πιστεύω οτι μπορώ να βοηθήσω οποιοδήποτε μαθητή/τρια να αγαπήσει τη μουσική. Η σωστή παρακολούθηση του παιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να γίνεται σωστά χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον. Η διδασκαλία βασίζεται σε μουσικοκεντρική αγωγή, ώστε να δημιουργηθεί γενικότερη αγάπη για το είδος χωρίς άγχος. Συνδυάζεται με σύγχρονους μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στην ιδιαίτερη ψυχολογία του κάθε παιδιού.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω κάνει μαθήματα προσχολικής ηλικίας σε παιδιά από 5-10 χρονών αλλά έχω εργαστεί και εθελοντικά σε βιβλιοθήκη όντας εμψυχώτρια δράσεων για παιδιά δημοτικού δημιουργώντας δραστηριότητες γύρω από τη μουσική. Έργαζομαι σε ωδείο παραδίδοντας προπαιδεία και φωνητικά. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2009 σε παιδιά. Επίσης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοπαιδαγωγικών. Παραδίδω ιδιαίτερα εδώ και 10 χρόνια. Είμαι, επίσης, τραγουδίστρια με δική μου ανεβασμένη δουλειά σε πλατφόρμες 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να μεταδίδω τις γνώσεις που έχω σε άλλους, αγαπάω το αντικείμενο και πετυχαίνω να προσφέρω την αγάπη και το πάθος μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχω μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και σε μεγάλα τμήματα, οπότε έχω αναπτύξει αντανακλαστικά για να καταλάβω τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή/τριας ανεξαρτήτως ηλικίας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές