Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντωνία Τσακνάκη

Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Ιωάννινα
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 2010 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα αγγλικών IELTS και PROFICIENCY online, από καθηγήτρια Αγγλικών απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, με Master στην Τεχνολογία της Εκπαίδευσης και υποψήφια διδάκτωρ ΑΠΘ. Ειδίκευση και πολυετής εμπειρία στην προετοιμασία επιπέδου Γ2 (Proficiency και πιστοποιητικά Cambridge, Michigan, LRN). Παραδίδονται εντατικά μαθήματα προετοιμασίας IELTS (10 χρόνια εμπειρίας και exam coaching) παρέχοντας όλο το απαραίτητο υλικό καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στα αγγλικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του προφορικού λόγου. Παράλληλα, στα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών παρέχεται δωρεάν πλούσιο υλικό με γραμματική, λεξιλόγιο και θέματα προηγούμενων ετών. Τέλος, η προετοιμασία γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αντίστοιχων φορέων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την 100% επιτυχία σε κάθε εξέταση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

- Το μάθημα γίνεται αποκλειστικά στα Αγγλικά. - Χρησιμοποιείται υλικό αυθεντικού λόγου(περιοδικά, εφημερίδες) για εξοικίωση με τη γλώσσα. - Γίνεται χρήση βίντεο για τη δημιουργία ενδιαφέροντος περιβάλλοντος. - Το μάθημα προσαρμόζεται στον εκάστοτε μαθητή. - Έχω σχεδόν κάθε χρόνο 100% επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις. - Τα μαθήματα γίνονται με απόλυτη συνέπεια και τήρηση αυστηρού προγράμματος.

Επαγγελματική Εμπειρία

: Project: Διδασκαλία Αμερικάνικης Λογοτεχνίας στο σχολείο GIBS(foreign language school, Austria, Graz)

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την πρώτη επικοινωνία, ο μαθητής ενημερώνεται σχετικά με τη διαδικασία και τη φιλοσοφία των μαθημάτων. Στη συνέχεια, καλείται να συμπληρώσει ένα τεστ κατάταξης (Placement Test), ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο. Αφού γίνει αξιολόγηση, τότε, σε συνεννόηση με τον μαθητή, καθορίζονται οι ώρες μαθημάτων και ο χρόνος διαβάσματος σε συνάρτηση με το χρονικό περιθώριο και την συμμετοχή σε εξετάσεις (είτε ο στόχος είναι η απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού ή η βελτίωση των γλωσσικών ικανοτήτων).

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές